Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Betafence afrasteringen vormen het sluitstuk van de hedendaagse woonomgeving

De tuin is uitgegroeid tot een essentieel deel van onze leefwereld. Als natuurlijk verlengstuk van onze woning is het de plaats waar ontspanning, rust en plezier voor het hele gezin centraal staan. En dus is het logisch dat deze omgeving veilig wordt afgebakend. Betafence heeft tal van oplossingen die veiligheid koppelen aan eigentijdse elegantie.

4 mei 2009

Bekafor Prestige paneelafrasteringssysteem

Totaaloplossing mŽt installatiehandleiding!

Er is een Betafence-afrastering voor iedere stijl en smaak. Of u nu gaat voor panelen, of rollen, u kiest voor een esthetische kwaliteitsafrastering die altijd vlot te plaatsen is. De totaalsystemen met bijhorende palen en toebehoren die Betafence biedt, garanderen een vlotte plaatsing op verschillende ondergronden en terreinen. Gebruiksvriendelijke poorten maken het geheel compleet. In de brochure "Tuin en Thuis" staat een overzicht van verschillende afrasteringen, hun toepassingen en handige tips bij het zelf plaatsen. En wie het nog eenvoudiger wil, bekijkt de montagefilmpjes op www.betafence.com, de vernieuwde, functionele website van Betafence.

Over hedendaagse afrasteringen en poorten.

Binnen het Betafence-assortiment is Bekafor Classic dŽ referentie als paneelafsluiting. Een stevige, klassieke afsluiting die zich mooi integreert in de omgeving en zorgt voor een duurzame afbakening van de tuin. Een enkele of dubbele poort kan eenvoudig ge•ntegreerd worden in het verlengde van de panelen. Zowel de afsluiting als de poort kunnen op bepaalde plaatsen ingevuld worden met houten Collfort-latten voor volledige privacy. Bekafor Classic is er in groen, wit en in hedendaags antracietgrijs voor een stijlvolle toets.

Hetzelfde antracietgrijs geeft ook net dat ietsje meer aan de woning wanneer men kiest voor Bekafor Prestige. Dit exclusieve, decoratieve paneelafrasteringssysteem heeft een hoge esthetische waarde. De stalen bogen maken deze afrastering een uitstekend alternatief voor smeedijzer. Een orginele mix dus van design en kleur en ook hier perfect te combineren met enkele poorten.

Over poorten gesproken, de residenti‘le schuifpoort Modivia biedt ongekend veel mogelijkheden om de omheining af te stemmen op de bouwstijl van iedere woning. Elke Modivia is anders, met spijlen, gesloten panelen of een geperforeerde plaat als poortinvulling en al dan niet uitgevoerd met een decoratieve reling met cirkel- of kruismotief bovenaan. En het ruime kleurenpallet zorgt ervoor dat ook de kleur van de poort past in de woonomgeving. De automatische schuifpoort kan vlot ge•ntegreerd worden in een compleet omheiningssysteem, met mogelijke installatie van componenten voor veiligheids- en toegangsbeheer. Wil u zelf de vele ontwerpmogelijkheden al even uittesten? Op www.modivia.com kan men met de Modivia Configurator de vele ontwerpmogelijkheden al uittesten.

Ander subtiel afrasteringssysteem is Pantanet Family, bestaande uit geplastificeerd gelast gaas op rollen en bijhorende palen. Gloednieuw is de uitvoering in antracietgrijs, een variant die een mooi geheel vormt met moderne bouwmaterialen zoals bijvoorbeeld beton en blauwsteen. Het Pantanet-assortiment wordt vervolledigd met de uitvoeringen Protect, Garden en Light, een keuze die wordt bepaald door de vereiste stevigheid voor de afrastering. Het resultaat is altijd een esthetische en open omheining om te beschermen wat u dierbaar is.

http://www.betafence.com
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl