Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

XSPlatforms en Roof Care Holland Groep slaan handen ineen

XSPlatforms maakt bekend dat Roof Care Holland Groep een offici‘le dealer is geworden van valbeveiligingsproducten van XSPlatforms. Vrijdag 8 mei jl. heeft Dick Buitendijk van XSPlatforms deze samenwerking bevestigd door Rob Bouwens van Roof Care Holland de dealerkoffer van XSPlatforms te overhandigen.

15 mei 2009

Producten

Als offici‘le dealer van XSPlatforms gaat Roof Care Holland de valbeveiligingsproducten van XSPlatforms distribueren. De complete XTS-productlijn, met verschillende type borgingspunten en staalkabeltrajecten, die op vrijwel elk daktype ge•nstalleerd kunnen worden en de serie hekwerken: XTP-Guardrail, verkrijgbaar in de varianten recht, gebogen en inklapbaar.

XSPlatforms en Roof Care Holland Groep slaan handen ineen

Distributienetwerk

XSPlatforms is bezig een distributienetwerk op te zetten met kwaliteitsdakdekkers die zich reeds bewezen hebben op het gebied van valbeveiligingssystemen op daken. In dit kader is Roof Care Holland ŽŽn van de eerste bedrijven die hier voor in aanmerking kwam. Roof Care Holland heeft ambitieuze plannen om valbeveiliging breed onder de aandacht te brengen bij haar opdrachtgevers en nieuwe klanten.

Roof Care Holland

Roof Care Holland is al jaren toonaangevend als het gaat om het onderhouden van platte daken. Daarbij zijn service en klantgerichtheid belangrijke kernwaarden. Miljoenen vierkante meters dakbedekking worden door professionals in optimale conditie gehouden. De vestigingen in Apeldoorn, Lemmer, Schiphol en Wormerveer bieden een landelijke dekking, waardoor er altijd een vestiging in de buurt is. Meer informatie vindt u op de website www.roofcare.nl.

XSPlatforms

XSPlatforms ontwerpt, construeert, monteert en beheert systemen voor fysieke gevelbereikbaarheid bij hoogbouw. Op maat, eventueel turn-key, wereldwijd en conform wet- en regelgeving. XSPlatforms heeft meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van veilig werken op hoogte. Onze producten zijn gevelonderhoudsinstallaties, bereikbaarheidsconstructies, valbeveiligingssystemen, hangbruggen en steigers.

Wij trainen gebruikers, maken risico-inventarisaties, werken conform ISO 9001 en adviseren momenteel vanuit 22 vestigingen in West Europa, Azi‘, Midden Oosten en Noord Amerika. Meer informatie vindt u op onze website www.xsplatforms.com.

http://www.xsplatforms.com
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl