Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Nieuwe Forum Genuanceerd reeks van Desimpel: trendy en eigenzinnig

Desimpel breidt haar succesvolle Forum gevelstenengamma uit met een nieuwe variante: Forum Genuanceerd. Hiermee speelt Desimpel in op de actuele tendensen in de woning- en projectbouw.

17 jun 2009

De huidige gevelstenen van het Forum gamma danken hun succes aan hun egale kleuren die onderling perfect naar hartenlust gecombineerd kunnen worden. Zo bieden zij een oplossing voor alle denkbare bouwwensen, waardoor bouwen en verbouwen een waar plezier wordt. Deze qua textuur en look volmaakt harmoni‘rende handvormstenen zijn uiterst geschikt voor zowel klassieke als moderne woning- en projectbouw.

Nieuwe Forum Genuanceerd reeks van Desimpel: trendy en eigenzinnig

Succes van Desimpel Forum reeks smaakt naar meer

In aanvulling van de bestaande reeks egale kleuren die vandaag nog steeds sterk in trek zijn, vatte Desimpel het idee om drie egale kleuren met verschillende soorten zand te behandelen, waardoor een genuanceerd effect ontstaat. De genuanceerde tinten van deze gloednieuwe handvormstenen geven de gevel een zeker karakter dat beslist in de smaak valt bij veel architecten en (ver)bouwers die iets meer willen dan een louter uniforme gevelsteen. De schakeringen geven de gevelstenen een trendy en eigenzinnig karakter.

De drie nieuwkomers in het Forum gamma zijn beschikbaar in M50 en WFD-formaat en worden op de markt gebracht onder de namen Forum Bruna genuanceerd (donkerbruin), Forum Cromo genuanceerd (donkergrijs-paars) en Forum Prata genuanceerd (lichtgrijs-beige).
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl