Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Ir. Hans de Wit nieuwe directeur TEC

Ir. Hans de Wit (1962) is benoemd tot de nieuwe directeur van TEC per 1 juli 2009. Hans de Wit (Royal Haskoning) zal de functie overnemen van ir. Wim Janssen (Royal Haskoning), die 13 jaar directeur geweest is van deze combinatie.

1 jul 2009

TEC heeft onlangs een aantal grote, internationale projecten verworven waaronder de Fehmarn Belt Fixed Link (19 km lange weg/spoortunnel tussen Duitsland en Denemarken). Wim Janssen heeft het management van dit project op zich genomen. Zijn functie als voorzitter van TEC valt hiermee niet te combineren.

Hans de Wit

Het bestuur van TEC heeft Hans de Wit bereid gevonden deze functie per 1 juli 2009 van Wim over te nemen. Hans is geen onbekende bij TEC. In het begin van de jaren '90 heeft hij circa 4 jaar gewerkt bij TEC aan diverse zinktunnelprojecten. Daarnaast was hij intensief betrokken bij onder andere de Piet Heintunnel in Amsterdam, de Tyne Tunnel in Newcastle(UK) en de Noord/Zuidlijn in Amsterdam. Onlangs heeft Hans bij TEC gewerkt aan de aanbieding voor de Fehmarn Belt tussen Denemarken en Duitsland en aan de Hongkong Zhuahai Macau Link in China.

TEC – Tunnel Engineering Consultants – is een permanent samenwerkingverband tussen Royal Haskoning, DHV en Witteveen + Bos.

“TEC heeft zijn naam als wereldspeler op het gebied van afgezonken tunnels bevestigd met het binnenhalen van grote opdrachten in het kader internationaal aansprekende projecten in Denemarken / Duitsland en China. Ik zie het als een enorme uitdaging om deze positie is de komende jaren tenminste te handhaven en waar mogelijk te versterken”.
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl