Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Dr. ir. Walter Buydens benoemd tot Divisiedirecteur Milieu van Royal Haskoning

Dr. ir. Walter Buydens is benoemd tot Divisiedirecteur Milieu van Royal Haskoning per 1 augustus 2009. Hiermee treedt de, uit Belgi‘ afkomstige, heer Buydens ook toe tot de Management Council van de organisatie. De heer Buydens volgt dhr. ir. Herman Klein Entink op die per 1 juli van dit jaar benoemd is tot Director Corporate Initiatives.

23 jul 2009

De heer Buydens (50) is in mei 2008 in dienst gekomen van Royal Haskoning als Business Group Manager Belgi‘ en Frankrijk. Hij was verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de activiteiten van Royal Haskoning in deze thuismarkten. De heer Buydens was hiervoor werkzaam als Partner van ERM voor Belgi‘, Frankrijk en Nederland. Zijn internationale carrire heeft hij bij bedrijven als de Wereld Meteorologische dienst en de Wereldbank opgebouwd.

De heer Buydens behaalde in 1981 cum laude zijn Masters in Agricultural Sciences (Bio-resources Engineering) aan de universiteit van Leuven, Belgi‘. In 1983 behaalde hij aan de IHE Delft zijn diploma voor Hydraulic and Environmental Engineering en in 1992 zijn Ph.D. in Civil and Environmental Engineering aan de Cornell Universiteit.

Voorlopig zal de heer Buydens zijn rol van Divisiedirecteur combineren met zijn rol van Business Groep Manager van Belgi‘ en Frankrijk.

Dr. ir. Walter Buydens benoemd tot Divisiedirecteur Milieu van Royal Haskoning

Royal Haskoning is het oudste adviesbureau in Nederland opgericht in 1881 en biedt werkgelegenheid aan 4400 medewerkers in 60 kantoren in 20 verschillende landen.

Royal Haskoning is een internationaal opererend en multidisciplinair bureau. Consultants, architecten en ingenieurs adviseren op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, infrastructuur & transport, architectuur & bouw, gebouwinstallaties, industri‘le installaties, projectmanagement, water & watermanagement, milieu, kust & rivieren, havens en maritieme projecten. Overheden en bedrijfsleven wereldwijd weten de organisatie onder andere te vinden vanwege de aandacht voor duurzame interactie tussen de mens en zijn omgeving.Over 2008 realiseerde de organisatie een omzet van € 373 miljoen.
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl