Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Ir. Hermans neemt afscheid als Divisiedirecteur Architectuur & Bouw bij Royal Haskoning

In goed overleg met de Raad van Bestuur heeft ir. Henk Hermans besloten zijn functie van Divisiedirecteur Architectuur & Bouw per 1 augustus 2009 neer te leggen en zijn loopbaan buiten Royal Haskoning voort te zetten.

28 jul 2009

De heer Hermans is sinds 1998 bij Royal Haskoning werkzaam. Hij begon zijn loopbaan als projectmanager in Porto (Casa de Musica project) en aansluitend was hij gedurende 5 jaar verantwoordelijk voor het Royal Haskoning kantoor in Vietnam. Vanaf 2005 was hij werkzaam als President International Business bij Design 103 International Ltd. in Bangkok. Sinds maart 2006 was de heer Hermans directeur van de divisie Architectuur & Bouw.

Royal Haskoning waardeert de heer Hermans zeer voor zijn bijdrage aan de uitbouw van de organisatie en wenst hem veel succes bij zijn verdere carrire.

De Raad van Bestuur beraadt zich over de opvolging van de heer Hermans. Voorlopig zal dhr. ir. Erik Oostwegel (lid van de Raad van Bestuur) de functie van de directeur Architectuur & Bouw waarnemen.

Royal Haskoning Royal Haskoning is het oudste adviesbureau in Nederland opgericht in 1881 en biedt werkgelegenheid aan 4400 medewerkers in 60 kantoren in 20 verschillende landen. Royal Haskoning is een internationaal opererend en multidisciplinair bureau. Consultants, architecten en ingenieurs adviseren op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, infrastructuur & transport, architectuur & bouw, gebouwinstallaties, industri‘le installaties, projectmanagement, water & watermanagement, milieu, kust & rivieren, havens en maritieme projecten. Overheden en bedrijfsleven wereldwijd weten de organisatie onder andere te vinden vanwege de aandacht voor duurzame interactie tussen de mens en zijn omgeving.
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl