Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Aquatub: klassiek genieten in een modern buitenbad

Een Aquatub biedt authenticiteit en de moderne tijd: een prachtig modern bad waarin u kunt genieten van de weldaad van warm water zoals oude culturen al duizenden jaren geleden deden. Puur natuur met alleen water en vuur geniet u romantisch met twee‘n, met de familie of vrienden van het warme water. 's Avonds onder de sterrenhemel of in de ochtend als heerlijke start van de dag. Iedereen vindt zijn eigen Aquatub badritueel.

29 jul 2009

Op www.aquatub.nl vindt u meer informatie over de baden en de verkoopadressen.

Aquatub: klassiek genieten in een modern buitenbad

Het product
Aquatub is de moderne variant in het aanbod van houtgestookte buitenbaden. De Aquatub wordt gemaakt van polyester, waar veel andere aanbieders hout gebruiken. Het bad kan hierdoor in iedere gewenste kleur gemaakt worden. Zo kunt u het bad laten opgaan in de tuin of het een prominente plaats geven. Het typisch Hollandse bloempotmodel geeft de Aquatub een strakke maar herkenbare uitstraling. Daarbij weet u met polyester zeker dat het altijd waterdicht blijft.

Altijd en overal
De Aquatub brengt ontspannende momenten in uw leven. Het hele jaar door, en op ieder moment van de dag kunt u genieten van het warme water. U kunt in de Aquatub romantisch met zijn twee‘n, samen met de kinderen of met vrienden genieten. De Aquatub maakt ieder moment bijzonder. Door het lage gewicht van de Aquatub is het bad eenvoudig te verplaatsen. Omdat het bad leeg slechts 70 kilo weegt, tilt u het gemakkelijk op als u het wil verplaatsen. Door dit lage gewicht kunt u het bad ook eenvoudig meenemen op vakantie, naar vrienden en ga zo maar door.

Unieke vormgeving
De vormgeving van het bad biedt tal van mogelijkheden om te ontspannen. U kunt zowel rechtop in het bad zitten, maar er ook heerlijk in liggen. En krijgt u het te warm van het warme water, dan kunt u op de rand heerlijk afkoelen. Al deze aspecten van een goed bad ritueel zitten in de unieke vormgeving van de Aquatub verwerkt. De Aquatub is leverbaar met verschillende houtkachels. De originele spiraalkachel onderstreept de moderne vorm van het bad. Daarbij geeft hij constant zicht op het verder brandende en smeulende vuur terwijl u heerlijk in het bad vertoeft. Voor in bos, duin of andere gebieden kan de Aquatub ook met een gesloten kachel geleverd worden.

Natuurlijk genieten
Een houtgestookt buitenbad is een puur natuurlijke manier om te genieten van de weldaad van warm water in de buitenlucht. U heeft alleen water en hout nodig. Doordat het water niet vervuild wordt met bijvoorbeeld chloor en door de korte CO2-cyclus van hout is er van milieubelasting nauwelijks sprake. (via Nieuwsbank)

http://www.aquatub.nl
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl