Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Aantal specialisten in vloerverwarming groeit

Goed nieuws uit de bouw: binnenkort start Gerben Postma als zelfstandig specialist in ultradunne infrarood vloerverwarming. Hij is de vijftiende in ons land. En er is behoefte aan meer.

16 jul 2009

Ultradunne vloerverwarming zit in de lift. Dat merkt althans Speedheat Nederland BV, dat met zijn systeem van 1 mm de dunste vloerverwarming ter wereld op de markt brengt. In slechts enkele jaren tijd breidde het netwerk van zelfstandigen die zich exclusief toeleggen op de verkoop en installatie van de 1 mm dunne vloerverwarming zich uit tot vijftien.

Aantal specialisten in vloerverwarming groeit

Het product
De infrarood vloerverwarming van Speedheat is het dunste systeem ter wereld en enig in zijn soort. Zij genereert niet alleen heel snel warmte. Omdat de ultradunne elementen direct tegen de vloerbedekking aan liggen, wordt de warmte ook nog eens rechtstreeks afgestraald naar de vloer en de objecten op die vloer. "Ons systeem is snel Žn zuinig. Die combinatie is uniek in de wereld", aldus Ronny Prang, directeur van de Nederlandse importeur van de vloerverwarming.

De formule
De vloerverwarming wordt verkocht via een landelijk netwerk van specialisten, die zich exclusief bezighouden met het verkopen en installeren van de vloerverwarming. Het product is niet in bouwmarkten te koop. Wel via bedrijven in de bouw die een samenwerking zijn aangegaan met een van de specialisten.

Groei
Ondanks de economische ontwikkelingen, voorziet Prang voor dit jaar groei. "Er is weliswaar minder nieuwbouw, maar het aantal offertes dat wij uitbrengen is hoger dan vorig jaar. Ook het percentage offertes dat doorgang vindt is hoger. Naar mijn idee komt dat omdat mensen ervan overtuigd raken dat er betere alternatieven zijn voor de traditionele vormen van verwarmen. Met Gerben Postma hebben we vijftien zelfstandige ondernemers die ons product verkopen. We willen naar 25 toe."

Contactgegevens
Gerben Postma start onder de naam van Speedheat Friesland. Dat doet hij met ingang van 1 augustus. Hij is per dan telefonisch bereikbaar via 0512 - 82 02 01. Speedheat Nederland is bereikbaar via 0117 - 401 500.

http://www.speedheat.nl
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl