Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Verenigd Koninkrijk: vakbeurs Interbuild

Van 18 tot en met 21 oktober 2009 vindt in Birmingham de vakbeurs Interbuild plaats. Dit is de grootste tweejaarlijkse vakbeurs voor de bouwsector in het Verenigd Koninkrijk.

20 aug 2009

Op deze beurs komen leveranciers van bouwmaterieel, bouwbenodigdheden en diensten samen met klanten en inkopers. Interbuild omvat alles op het gebied van nieuwe producten, materialen en technieken. De focus ligt dit jaar op innovatieve en duurzame ontwerp- en bouwmethoden.

Verenigd Koninkrijk: vakbeurs Interbuild

Extra aandacht gaat uit naar het investeringsprogramma Building Schools for the Future (BSF). In de komende jaren investeert de regio Midlands ruim 4 miljard pond in de bouw en renovatie van in totaal tachtig lagere en middelbare scholen. Nederlandse bedrijven hebben op de beurs de mogelijkheid producten en diensten onder de aandacht te brengen van Britse lokale overheden, projectontwikkelaars en aannemers.

Projectontwikkelaar Catalyst/Bovis Lend Lease heeft aangegeven specifiek op zoek te zijn naar innovatieve oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing, verlichting, akoestiek en opslag binnen scholen. Daarnaast worden leveranciers van schoolmeubilair, sport- en speelfaciliteiten, deuren en ramen aangemoedigd hun producten op Interbuild te presenteren.
Hoe bedrijven kunnen participeren in grote bouwprojecten, komt aan bod tijdens diverse seminars. Vooraanstaande sprekers uit zowel de publieke als private sector zullen aanwezig zijn.

http://www.interbuild.com
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl