Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Kosten besparen met Topmax tafelkistsysteem

Bekistingsspecialist Harsco Infrastructure, presenteert een wereldprimeur: het tijd en kosten besparende tafelkistsysteem Topmax. Het nieuwe systeem zorgt voor een betere efficiency op de bouwplaats. Logistieke kosten kunnen met zo’n 70 procent omlaag. Het is onderhoudsvriendelijk, effici‘nt, logistiek slim en heeft een lange levensduur.

27 sep 2009

Combinatie met bestaande systemen
Met de kunststofpanelen van 10 of 13 m2 zijn snel grote vloeroppervlakten te bekisten tot een dikte van 50 cm. Bovendien laat de Topmax tafelkist zich eenvoudig combineren met de beproefde wandbekistingssystemen Rasto of Takko uit het programma van Harsco-i. De systeemdelen daarvan kunnen dankzij de gelijksoortige, rondom geperforeerde stalen profielen probleemloos gecombineerd worden met de nieuwe tafelkistpanelen en eraan worden vastgekoppeld. Dat scheelt kostbare passtukken en aanhelingen.
Leuninghouders van het Protecto randbeveiligingssysteem kunnen overal aan het rondom geperforeerde profiel van de tafel worden gemonteerd, als bescherming tegen valgevaar.

Met de kunststofpanelen van 10 of 13 m2 zijn snel grote vloeroppervlakten te bekisten.

Aanzienlijke besparing Inzet van de Topmax tafelkist bespaart met name bij het laden, transporteren, opzetten en verzetten veel tijd, dankzij uitgekiende hulpmiddelen zoals losse hijsogen met een maximumdraagkracht van 5kN die overal op het frameprofiel monteerbaar zijn. Snelle bekistingstijden worden bereikt door speciaal ontwikkelde verrijdbare wagens of door de Topmax-hijshaak met een 1.250 kg nuttige werklast. In het geval van beperkte kraancapaciteit is de unieke Topmax-lift beschikbaar voor snel verticaal transport naar de volgende verdieping. De lift is als enige hijssysteem voor tafelkisten te gebruiken voor gebouwen met een hoogte tot 50 m. Toename efficiency Nico Kremers, manager van Harsco-i in Klundert is ervan overtuigd: “Met ons innovatieve product Topmax, de eerste frametafel voor de markt van vloerbekistingen, zal de effici‘ntie op de bouwplaats aanzienlijk toenemen en de werkwijze in de bouw een revolutionaire verandering ondergaan. Wij hebben bewust ervoor gekozen Topmax juist nu op de markt te brengen. Ook om een signaal af te geven in deze tijd van crisis.” Kijk op www.harsco-i.nl voor meer informatie.

http://www.harsco-i.nl/




Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting




Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl