Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Vastgoedvergelijker.nl heeft als eerste de vastgoedfondsen op een rij

De beleggingsmarkt is sinds 1 oktober 2009 een website rijker: www.vastgoedvergelijker.nl. Zowel de particuliere belegger als de professional vindt op deze nieuwe site de belangrijkste vastgoedfondsen en beleggingspanden voor het eerst overzichtelijk naast elkaar.

5 okt 2009

Op de onafhankelijke website www.vastgoedvergelijker.nl kan de belegger eenvoudig of via een uitgebreide zoekopdracht het beleggingspand of vastgoedfonds zoeken dat bij hem of haar past. Zo kan de beginnende belegger bijvoorbeeld alleen zoeken op het maximale participatiebedrag en kan de gevorderde belegger zoeken op meer details zoals: gewenst rendement, structuur, regio en vastgoedcategorie.

Om de geselecteerde vastgoedfondsen goed te kunnen beoordelen krijgt de bezoeker een uitgebreid pakket fondsdetails te zien. In de gepresenteerde resultaten wordt onder andere ingegaan op risicofactoren, investeringen, rendementen en de VVF-indicatoren. Ook het trackrecord van de fondsaanbieder ontbreekt niet. Tot slot kan indien gewenst met één druk op de knop direct het  prospectus, inschrijfformulier, financiële bijsluiter en eventuele bijlagen van een vastgoedfonds worden gedownload in pdf bestandsformaat.

Vastgoedvergelijker.nl heeft als eerste de vastgoedfondsen op een rij

De website www.vastgoedvergelijker.nl is ontwikkeld door Nick Blom. De heer Blom is sinds 2006 fulltime actief in de vastgoedmarkt. Als voormalig hoofd commerciële binnendienst bij een landelijk bekend emissiekantoor ontdekte hij dat in de hele Nederlandse vastgoedwereld nergens een helder overzicht bestond van de belangrijkste niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen. De nieuwe website met daarin ook zoekfuncties voor commercieel vastgoed was een logisch gevolg. Naast de lancering van de nieuwe website is Blom ook een vastgoedkenniscentrum aan het ontwikkelen voor de minder ervaren vastgoedbelegger. Daarmee hoopt hij in een belangrijke marktbehoefte te gaan voorzien.

http://www.vastgoedvergelijker.nl
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl