Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

AWB lanceert HR-ketel ThermoSystemHRM/3 voor de utiliteit

AWB lanceert in oktober een modulerende premix HR-ketel voor de utiliteit, de ThermoSystemHRM/3. De nieuwe staande HR-ketel heeft een vermogensrange van 120 tot 280 kW en biedt uiterste betrouwbaarheid door een back-up systeem van NTC’s. Met zijn eenvoudige regeling en opbouw is de ThermoSystem HRM/3 onder andere geschikt voor kantoren, flats, sportkantines, bedrijven en scholen.

19 okt 2009

De ThermoSystemHRM/3 bestaat uit ŽŽn modulair opgebouwde aluminium warmtewisselaar, ŽŽn pre-mix brander, ŽŽn ventilator en ŽŽn gasblok. Het installeren verloopt eenvoudig, omdat er onder andere slechts ŽŽn aansturing, ŽŽn gasleiding, ŽŽn luchttoevoer en ŽŽn rookgasafvoer is toegepast. Het binnenwerk van het toestel is vanaf de voor- en bovenzijde bereikbaar ter vergemakkelijking van het onderhoud.

Betrouwbaar back-up systeem
Het unieke back-up systeem van alle NTC’s zorgt ervoor dat de ThermoSystemHRM/3 zo lang mogelijk blijft functioneren. Functies worden overgenomen wanneer deze mochten uitvallen. Het is mogelijk het back-up systeem te koppelen aan het gebouwbeheersysteem, zodat de gebruiker bij storing ook een signaal ontvangt.

AWB lanceert HR-ketel ThermoSystemHRM/3 voor de utiliteit

Vijf opties in vermogen
Dankzij de vijf opties in vermogen, oplopend van 120 tot 280 kW, is dit systeem geschikt voor elke toepassing in de utiliteitsbouw. Het is ook mogelijk de ThermoSystemHRM/3 in cascade te zetten. Het toestel is voorzien van een diagnose display, ingebouwde weersafhankelijke regeling en een boilerregeling.

AWB
AWB bestaat dit jaar 75 jaar en is actief op het gebied van ruimteverwarming, tapwaterbereiding, ventilatie en koeling. AWB heeft een totaalpakket aan duurzame producten en diensten ontwikkeld met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo levert AWB een breed assortiment HR-ketels, (zonne)boilers, warmtepompen, Warmte-Terug-Win-units, VR-ketels en mini-WKK. En biedt AWB diensten als Technisch Project Advies, Eerste Inbedrijfstelling en Service. Als totaalaanbieder heeft AWB hiermee aandacht voor de toekomst.

Meer informatie: zie onderstaande link naar AWB

http://www.awb.nl/
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl