Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Energie in huis: AWB introduceert vijf duurzame totaaloplossingen

AWB uit Helmond brengt vijf duurzame EnergiePrestatieBundels op de markt die gelden als totaaloplossingen voor projectmatige bouw.

2 okt 2009

De bundels zijn het antwoord van AWB op de EPC- en CO2-verlagende maatregelen. De combinaties van duurzame technieken, zoals bijvoorbeeld warmtepompen, WTW-units en zonneboilersystemen, met ondersteuning van Technisch Project Advies en Services zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. De vijf EnergiePrestatieBundels zijn combinaties die het meest gangbaar zijn in de markt en waarmee verschillende gradaties in EPC en CO2-verlaging bereikt worden. Voor ieder nieuwbouw- en/of renovatievraagstuk biedt AWB een krachtige totaaloplossing. De installatie kan op maat worden gemaakt met keuze uit ruimteverwarming, tapwaterbereiding, balansventilatie met Warmte-Terug-Winning en koeling op maat.

Energie in huis: AWB introduceert vijf duurzame totaaloplossingen

Inbegrepen diensten Binnen de EnergiePrestatieBundels biedt AWB in combinatie met Technisch Project Advies (TPA) een totaalplan als ook begeleiding en training bij elk project. Eerste Inbedrijfstelling (EIB) zorgt vervolgens voor de afstelling tussen de verschillende onderdelen. De HelioSet CollectorService biedt de installateur collectorlegservice volgens de Arbo-richtlijnen. De MagnaGeo warmtepomp op zijn beurt wordt aangeboden met een bronboring. De vijf EnergiePrestatieBundels zijn beschikbaar tot eind januari 2010. Kijk voor meer informatie op www.energieprestatiebundels.nl. AWB AWB bestaat dit jaar 75 jaar en is actief op het gebied van ruimteverwarming, tapwaterbereiding, ventilatie en koeling. AWB heeft een totaalpakket aan duurzame producten en diensten ontwikkeld met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo levert AWB een breed assortiment HR-ketels, (zonne)boilers, warmtepompen, Warmte-Terug-Win-units, VR-ketels en mini-WKK. En biedt AWB diensten als Technisch Project Advies, eerste ingebruikname en Service. Als totaalaanbieder heeft AWB hiermee aandacht voor de toekomst.

http://www.awb.nl/
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl