Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

De energie-effici‘nte liften van Otis zijn gekozen voor de Longtan City Industrial Zone

De Otis Elevator Company heeft een contract gekregen van de Longtan City Industry Zone in Chengdu, China, om 334 energie-effici‘nte Gen2(R) liften te leveren en te installeren.

30 okt 2009

Otis is een eenheid van United Technologies Corp. en is de grootste leverancier voor liften voor het 3 miljoen vierkante meter grote ontwikkelingsproject. Het gebied, dat ontwikkeld wordt door de Chengdu Yudu Industry Limited Corporation, zal milieuvriendelijke industrie‘n, bedrijven en woningen bevatten.

Tijdens een bijeenkomst vorige week met Zhang Jun, de voorzitter van Chengdu Yudu Industry Limited Corporation op de plaats waar de Longtan City Industry Zone gebouwd wordt, zei de President van Otis, Didier Michaud-Daniel: "Otis is vereerd dat het de grootste leverancier voor liften is voor een ontwikkelingsproject van deze omvang en grootte. Het doet ons een groot plezier dat wij de duurzame ontwikkelingsinitiatieven van Chengdu kunnen ondersteunen door onze paradepaardjes, de Gen2 liftsystemen, te leveren", voegde Michaud-Daniel daaraan toe. "Deze prijswinnende technologie zal zorgen voor comfortabel en betrouwbaar vervoer voor bijna een half miljoen mensen die in de Longtan City Industrial Zone zullen gaan wonen en werken en zal tegelijkertijd aanzienlijke energiebesparingen opleveren.

Het Gen2 systeem verlaagt het energiegebruik met maximaal 50 procent vergeleken met conventionele systemen. Het systeem is ook schoner voor het milieu omdat zijn platte, met polyurethaan bekleden stalen riemen en de machine met permanente magneet schakelingen geen extra smering nodig hebben. Otis heeft vele prijzen gewonnen voor zijn Gen2 technologie, waaronder de "Groen Product Prijs" van de China Environmental Protection Foundation (Stichting voor de milieubescherming in China) en het bedrijf is erkend als een van de "Top 10 Construction Scientific and Technological Achievements in China" (Top 10 prestaties op wetenschappelijk en technologisch gebied in de bouw) door het Ministerie van Bouw.

De energie-effici‘nte liften van Otis zijn gekozen voor de Longtan City Industrial Zone

De Otis Elevator Company is de grootste fabrikant van en onderhoudsbedrijf voor producten die mensen vervoeren in de wereld. Zijn producten omvatten liften, roltrappen en lopende banden voor transport van mensen. Otis heeft zijn hoofdkwartier in Farmington, Connecticut en heeft 61.000 mensen in dienst. Het bedrijf levert producten en diensten in meer dan 200 landen en territoria en onderhoudt 1,6 miljoen liften en roltrappen overal in de wereld. United Technologies Corp. heeft zijn hoofdkwartier in Hartford, Connecticut en is een bedrijf met vele activiteiten. Het levert hoogtechnologische producten en diensten aan de bouw- en ruimtevaartindustrie‘n.

Otis wijdt zich overal in de wereld aan het werken voor een groenere toekomst door het energiegebruik tijdens de hele levensduur van zijn producten te verminderen. Naast het bieden van oplossingen die energie besparen, is Otis voortdurend bezig om de inwerking op het milieu van zijn processen en fabricage door het gebruik van energie en water te verminderen. Otis is onlangs ge‘erd met de Leadership in Energy and Environmental Design (LEED -- leiderschap in energie- en milieuontwerp) op Gouden niveau voor het TEDA Center kantoorgebouw van de Otis Elevator Company in China door de Amerikaanse Green Building Council.

http://www.otis.com
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl