Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Vakman van het Jaar 2009 uitreiking tijdens Nationale ZZP Infodagen

Samenwerking tilt Vakman van het Jaar verkiezing naar het volgende niveau.

18 nov 2009

De feestelijke uitreiking van de titel Vakman van het Jaar, een initiatief van Werkspot.nl, vindt dit jaar plaats tijdens de Nationale ZZP Infodagen in Houten. Op vrijdagavond 20 november barst het feest om 19.30 uur los. RADIONL, favoriet op de bouwsteigers, zorgt voor het entertainment. Ook is er op de beursvloer een speciaal Vakman van het Jaar paviljoen gecre‘erd waar de belangrijkste sponsors zich op vrijdag 20 en zaterdag 21 november presenteren. De eerste 60 ingeschreven vakmannen die zich op het paviljoen melden, ontvangen een Skil accuboor schroefmachine.

Vakman van het Jaar 2009 uitreiking tijdens Nationale ZZP Infodagen

Michael Tijssen van hoofdsponsor De Telefoongids BV vindt het een goede zaak dat de samenwerking met de Nationale ZZP Infodagen tot stand is gekomen: 'De verkiezing wordt door de samenwerking in een breder kader geplaatst. De ZZP-er heeft dan weliswaar geen personeel, maar hij heeft verder met alle facetten van bedrijfsvoering te maken. De vakmannen die hier voor de uitreiking komen, kunnen zich voorafgaand nog op diverse vlakken laten informeren; bij ons over hun zichtbaarheid en bij anderen over materiaal, financi‘n en verzekeringen.'

Het Vakman van het Jaar paviljoen is de grootste deelnemer op de beursvloer van de Nationale ZZP Infodagen. Bedrijven die zich op het paviljoen presenteren zijn De Telefoongids BV, Citro‘n, fischer, JijOnderneemt, iBozz, Knauf, RADIONL, Sika en initiatiefnemer Werkspot.nl.

Johan Marrink, organisator van de Nationale ZZP Infodagen is blij dat de uitreiking tijdens zijn evenement plaatsvindt: '22 procent van onze leden is ZZP-er in de bouw. De Nationale ZZP Infodagen zijn in onze ogen dan ook het meest voor de hand liggende evenement om de Vakman van het Jaar te huldigen. Bovendien brengt de uitreiking met 500 mensen en entertainment van RADIONL ook het nodige leven in de brouwerij. Ook de andere deelnemers zijn erg enthousiast over de uitgebouwde beursborrel. '

Over Werkspot.nl
Werkspot.nl - opgericht in 2005 - is de eerste en grootste online marktplaats voor klussen in en om het huis. Het principe van Werkspot.nl is eenvoudig: opdrachtgevers plaatsen hun klus - hoe klein of groot ook - op de website. Ingeschreven klusbedrijven en vakmannen kunnen hier vervolgens een bieding op uitbrengen. Verder geven opdrachtgevers een referentie en rapportcijfer aan de vakman zodra een klus is afgerond. Door deze reviews krijgen medegebruikers een helder beeld van de kwaliteit van de vakman of klusbedrijf.

In 2008 werden meer dan 35.000 opdrachten op Werkspot.nl geplaatst: de prognose voor 2009 is 90.000 klussen. De biedingen worden gedaan door meer dan 6.500 vakmannen en dit aantal groeit nog steeds. De gemiddelde waarde van een klus is 2.500 euro, waarmee het totale bedrag dat in 2009 via Werkspot.nl wordt verhandeld 225 miljoen euro bedraagt.

In juli 2009 heeft De Telefoongids een belang van 50% in Werkspot.nl genomen. Kijk voor meer informatie op www.werkspot.nl.

http://www.werkspot.nl
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl