Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Een Grazzo-bank is ideaal voor iedere buitenruimte

De Grazzo, een nieuw product van VelopA-Citystyle, is een buitenbank die door zijn vormgeving, materiaalgebruik en kleurmogelijkheden breed inzetbaar is. De bank past namelijk in iedere buitenruimte, of deze nu modern of klassiek is ingericht, of het nu gaat om een winkelcentrum of schoolplein.

12 dec 2009

De minimalistische uitstraling zorgt ervoor dat de Grazzo zich moeiteloos met verschillende stijlen laat combineren. De Grazzo is in twee materialen verkrijgbaar: de chique Terrazzo en de basic versie van beton.

Grazzo-bank is ideaal voor iedere buitenruimte

De Grazzo, een nieuw product van VelopA-Citystyle, is een buitenbank die door zijn vormgeving, materiaalgebruik en kleurmogelijkheden breed inzetbaar is. De bank past namelijk in iedere buitenruimte, of deze nu modern of klassiek is ingericht, of het nu gaat om een winkelcentrum of schoolplein. De minimalistische uitstraling zorgt ervoor dat de Grazzo zich moeiteloos met verschillende stijlen laat combineren. De Grazzo is in twee materialen verkrijgbaar: de chique Terrazzo en de basic versie van beton.

Betonnen versie is breed inzetbaar


De basic betonnen versie is breed inzetbaar in openbare ruimtes. Uitgevoerd in primaire kleuren is deze bank uitermate geschikt voor scholen en openbare speelruimtes. In fel rood, blauw of groen vrolijkt de kindvriendelijke bank het schoolplein op.

De chique Terrazzo uitvoering


De Terrazzo-uitvoering wordt standaard in antraciet, rood of wit geleverd, en andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk. Deze bank is bijzonder geschikt voor plaatsing in woon- en wandelboulevards, winkelcentra en �pleinen. De Terrazzo-uitvoering kan worden �gecustomized�, ofwel naar eigen wens worden aangepast. Bedrijven, gemeenten en instellingen kunnen de buitenbank bijvoorbeeld met hun eigen logo uitvoeren om er meer eigenheid aan te geven.

Onderhoudsarme buitenbank


Geen omkijken naar, dat is het grote voordeel van de Grazzo. De Grazzo is gemaakt van onderhoudsarme materialen en te plaatsen zonder montage of fundatie. Er zijn twee uitvoeringen: een van 1.80 meter en een van drie meter. De buitenbank van drie meter is breed genoeg om gelijktijdig aan twee kanten te zitten.

Prettig geprijsd


De Grazzo is een exclusieve bank met een zeer gunstige prijs/kwaliteitverhouding. In tijden waarin kritisch wordt gekeken naar het inkoopbeleid, is de Grazzo qua prijsstelling een interessante optie, zonder in te leveren op kwaliteit en uitstraling. Dit maakt de bank zeer geschikt voor inzet in grootschalige projecten.

VelopA-Citystyle


VelopA-Citystyle is marktleider in de Benelux en gespecialiseerd in de inrichting van openbare buitenruimtes. Het bedrijf is een belangrijk leverancier van straatmeubilair, fietsparkeersystemen en overkappingen. VelopA-Citystyle staat garant voor maximale service en advies op maat.

Voor meer informatie zie

http://www.aecinfo.nl/4/pdcnewsitem/01/98/61/index_4.html
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl