Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Nieuwe editie Verwarming & Klimaatbeheersing catalogus

Om het nieuwe jaar goed te beginnen is vanaf heden de nieuwe Vihamij Verwarming & Klimaatbeheersing catalogus beschikbaar

31 dec 2009

Deze catalogus biedt een actueel overzicht van ons assortiment op het gebied van warmtetoestellen, radiatoren, ventilatie, afvoermateriaal en meet- en regelapparatuur. Alle producten zijn voorzien van duidelijke productinformatie, artikelnummer, verpakkingseenheid en afbeelding. Nog dikker dan de vorige editie dus nog completer, vraag er nu naar bij uw Vihamij filiaal!

Vihamij Verwarming & Klimaatbeheersing catalogus

Over Vihamij Vihamij, met haar hoofdkantoor in Arnhem, is de groothandel voor bouw, installatie en onderhoud en heeft een landelijk opererend netwerk van 50 filialen in Nederland en Belgi‘. Vihamij biedt inkoopgemak aan de installatie-, bouw- en onderhoudsbranche met een breed pakket van producten en diensten. Bij deze filialen kunt u direct beschikken over alles op het gebied van verwarming en klimaatbeheersing, sanitair, dakbedekking, bouwmaterialen, lood, koper en zink, ijzerwaren, gereedschap, hang- en sluitwerk en elektrotechniek. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie, telefoon 026 - 38 40 970 of per e-mail: communicatie@vihamij.nl Vihamij BV Postbus 5169, 6802 ED Arnhem Bruningweg 2a, 6827 BM Arnhem Telefoon 026 – 384 09 40, Fax 026 - 36 16 475 info@vihamij.nl meer info:

http://www.vihamij.nl/
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl