met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

ARCADIS versterkt positie in bouwadvies voor gezondheidszorg

ARCADIS neemt Plan & Projectpartners over. Dit is een vastgoed adviesbureau dat vooral actief is in de gezondheidszorg. Het in Soesterberg gevestigde bureau heeft een jaaromzet van € 3 miljoen en 28 medewerkers.

6 jan 2010

ARCADIS versterkt positie in bouwadvies voor gezondheidszorg

De activiteiten van Plan & Projectpartners worden gecombineerd met die van ARCADIS dochteronderneming PRC dat door deze overname een leidende positie inneemt op het gebied van bouwadvies in de gezondheidszorg. Samen kunnen PRC en Plan & Projectpartners hiermee uitstekend inspelen op de ontwikkelingen in de zorgsector.

De dienstverlening van Plan & Projectpartners strekt zich uit over alle facetten van het ontwikkel- en bouwproces, van bepaling van het strategisch vastgoedbeleid tot en met voorbereiding en uitvoeringsbegeleiding van gebouwen. Opdrachtgevers zijn met name organisaties in de gezondheidszorg.

Leo van de Kemp, directeur van de divisie Gebouwen in Nederland en tevens directeur van PRC zei: “Met deze overname krijgen we een leidende positie in bouwadvies voor de zorgsector, een sector die sterk in beweging is. Het dienstenpakket van ARCADIS, PRC en Plan & Projectpartners biedt veel mogelijkheden voor synergie, waar onze opdrachtgevers profijt van hebben. De aansluiting bij ARCADIS biedt bovendien uitstekende kansen voor medewerkers.”

Over ARCADIS:
ARCADIS is een internationale onderneming die advies, ontwerp-, ingenieurs- en managementdiensten levert op het gebied van infrastructuur, milieu en gebouwen. Wij streven naar de verbetering van mobiliteit, duurzaamheid en leefbaarheid door balans aan te brengen tussen de gebouwde en natuurlijke leefomgeving. ARCADIS ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten voor bedrijven en overheden. Met ruim 15.000 medewerkers en meer dan € 2,0 miljard aan omzet, heeft de onderneming een uitgebreid internationaal netwerk dat steunt op sterke lokale marktposities. Bezoek onze website op: www.arcadis.com.

http://www.arcadis.nl

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb