met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

bereken uw stichtingskosten nu online!

Budget en planning van bijna alle soorten bouwprojecten zijn nu eenvoudiger te bepalen. Ook hoeft u geen expert meer te zijn om een budget uit te rekenen.

19 jan 2010

Stichtingskosten.nl is een initiatief van Buro Deege. De website biedt u de mogelijkheid om de totale kosten van nieuwe bouwinitiatieven te laten berekenen, de zgn. stichtingskosten ofinvesteringskosten. Zo kunt u in een vroeg stadium de haalbaarheid van uw nieuwbouwplannen onderzoeken. Naast de investeringskosten van uw project geeft het u een indicatie van de bouwtijd en de totale projecttijd (van eerste idee tot ingebruikname). Door onderzoek en ervaring naar en in ontwerp- en bouwprocessen heeft Buro Deege een systematiek ontwikkeld voor de berekening van budget en planning van bijna alle soorten bouwopgaven.

Stichtingskosten online

U kunt als opdrachtgever door verschillende stappen te doorlopen zelf een projectbudgetsamenstellen. Het laten doorrekenen van de kosten van het Programma van Eisen (PvE) in een later stadium raden wij altijd aan, aangezien het PvE vaak een "verlanglijstje" bevat dat niet altijd bij de opdrachtgever en gebruikers past. Een stichtingskosten berekening op basis van het PvE brengt dan ambitie en mogelijkheden bij elkaar.
Voor opdrachtgevers die hun bestaande huisvesting willen renoveren zijn we momenteel een renovatie-module aan het ontwikkelen. Deze module zal medio 2010 online zijn.

http://www.stichtingskosten.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb