Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

bereken uw stichtingskosten nu online!

Budget en planning van bijna alle soorten bouwprojecten zijn nu eenvoudiger te bepalen. Ook hoeft u geen expert meer te zijn om een budget uit te rekenen.

19 jan 2010

Stichtingskosten.nl is een initiatief van Buro Deege. De website biedt u de mogelijkheid om de totale kosten van nieuwe bouwinitiatieven te laten berekenen, de zgn. stichtingskosten ofinvesteringskosten. Zo kunt u in een vroeg stadium de haalbaarheid van uw nieuwbouwplannen onderzoeken. Naast de investeringskosten van uw project geeft het u een indicatie van de bouwtijd en de totale projecttijd (van eerste idee tot ingebruikname). Door onderzoek en ervaring naar en in ontwerp- en bouwprocessen heeft Buro Deege een systematiek ontwikkeld voor de berekening van budget en planning van bijna alle soorten bouwopgaven.

Stichtingskosten online

U kunt als opdrachtgever door verschillende stappen te doorlopen zelf een projectbudgetsamenstellen. Het laten doorrekenen van de kosten van het Programma van Eisen (PvE) in een later stadium raden wij altijd aan, aangezien het PvE vaak een "verlanglijstje" bevat dat niet altijd bij de opdrachtgever en gebruikers past. Een stichtingskosten berekening op basis van het PvE brengt dan ambitie en mogelijkheden bij elkaar.
Voor opdrachtgevers die hun bestaande huisvesting willen renoveren zijn we momenteel een renovatie-module aan het ontwikkelen. Deze module zal medio 2010 online zijn.

http://www.stichtingskosten.nl/
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl