met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

De intelligente pleister Strikocem MEP+-it is calculeerbaar goedkoper!

Hoe hoger de efficiency in de uitvoering van een project, hoe meer tevreden de opdrachtgever, hoe hoger uw winstresultaat. Strikolith uit Raamsdonksveer helpt de stucadoor bij het realiseren van een snelle en effici‘nte uitvoering.

26 jan 2010

De lichtgewicht kalk/cementpleister MEP+-it is daarvan een sprekend voorbeeld. MEP+-it is voorzien van een gestuurde afbindtechnologie, die zorgt dat de pleister, direct na het aanbrengen, een stevige drukvastheid ontwikkelt en snel kan worden bewerkt. De gestuurde afbindtijd van de MEP+-it zorgt ervoor dat de pleister, ongeacht de ondergrond, snel en een langere tijd kan worden bewerkt. Ook de omgevingstemperatuur heeft geen nadelige invloed op het uitharden. Want waar een traditionele kalk/cementpleister bij lage temperaturen zacht en slap wordt, verloopt de doorharding van de MEP+-it ook in koudere periodes versneld door. Deze sterk verkorte doorhardingstijden hebben een zeer positief effect op de projectcalculatie en maken het mogelijk de gecalculeerde manuren volledig te benutten.

Minerale bepleistering

Ook bij wisselende laagdiktes verloopt de uitharding van de MEP+-it volledig gelijkmatig. Daarnaast wordt het effect van het afbindproces niet nadelig be•nvloed door afwijkende of slechtzuigende ondergronden. De snelle en directe drukvastheid zorgt dat de kans op scheur- of krimpvorming aanzienlijk wordt verminderd. Door de snelle uitharding is het mogelijk om twee spuitgangen per dag te maken, waardoor de dagproductie wordt verdubbeld, het project eerder kan worden opgeleverd en opdrachtgevers en uitvoerende partijen alleen maar voordeel genieten van de MEP+-it. Voor verdere informatie: www.strikolith.com.

http://www.strikolith.com/nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb