met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Haardhout.com levert kant en klaar haardhout op afspraak

Van de online shoppers wil 9 op de 10 een afspraak maken voor het leveren van zijn of haar bestelling van hout voor de open haard.

27 jan 2010

Dit blijkt uit recent onderzoek van Ruigrok Netpanel in opdracht van Simtrec en E-sharp waarvan de uitkomsten onlangs werden gepresenteerd tijdens de Webwinkel-vakdagen in Utrecht. Haardhout.com, de eerste haardhoutleverancier in Nederland die haardhout gestapeld in pallets levert, weet als geen ander dat het maken van een goede afspraak voor het afleveren, bijdraagt aan de grote klanttevredenheid bij haardhout.com

Haardhout.com sinds 2006 n van de momenteel 7 door thuiswinkelwaarborg gecertificeerde internetwinkels van Intrading B.V. is gespecialiseerd in het leveren van haardhout aan de consument. De grootste haardhoutleverancier in Nederland van (ovengedroogd) haardhout gestapeld in pallets rechtstreeks aan consumenten en o.a. sauna's en pizzeria's.

Eigen productielocaties in de Baltische staten in combinatie met gedegen kennis en ervaring om haardhout geforceerd te drogen in speciale droogkamers maken dat haardhout.com reeds binnen 5 jaar na de start zich in Nederland marktleider mag noemen voor de levering van haardhout in pallets. Het hele jaar door een constante, hoge kwaliteit gedroogd haardhout leveren behoort tot de dagelijkse praktijk volgens eigenaren Henk Mensinga en Jack van Nieuwenhuizen. Prima service in combinatie met een goede productinformatie, levering uit voorraad en het bezorgen op afspraak zijn de succesfactoren gebleken.

Hout voor de open haard op afspraak

Haardhout.com levert zijn producten voornamelijk met zogenaamde citytrailers. Voor moeilijker bereikbare plaatsen wordt er gebruik gemaakt van bakwagens. Elke woonplaats in Nederland wordt minimaal 2 maal per week, maar kan elke werkdag ingepland worden, waardoor er snel maar vooral ook op afspraak geleverd kan worden. "Dit laatste is zeker een belangrijk pluspunt voor de klant", zo weten de heren. Het onderzoek "wat zijn de wensen van de online shopper?" dat in medeopdracht van Thuiswinkel.org werd uitgevoerd, onderschrijft de visie van haardhout.com volledig.

"Het leveren van grote goederen en pallets rechtstreeks aan consumenten vraagt om een goede planning en heldere afspraken" volgens Jack van Nieuwenhuizen. "Een pakket met een boek of een CD kun je nog evt. bij de buren afleveren maar een pallet met haardhout moet in 1 x goed geplaatst worden". Overigens geldt dat niet alleen voor haardhout maar ook voor siergrind, graszoden, sierbestrating en tuinhaarden, waarvoor Intrading BV ook diverse internetwinkels exploiteert.

Zie de website voor meer informatie

http://www.haardhout.com/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb