Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Rob Roef naar Kubus Architectural Solutions

Op 1 februari 2010 is het commerci‘le team van Kubus architectural solutions versterkt door de komst van Rob Roef.

10 feb 2010

Als directeur marketing zal Roef zich richten op het versterken van de positionering van het productportfolio en het vergroten van de naamsbekendheid van Kubus in Nederland. Verder zal hij zich bezighouden met het uitbreiden van de activiteiten van Kubus als distributeur van ArchiCAD in Belgi‘.

Met de aantrede van Roef haalt Kubus een ondernemende zwaargewicht met 19 jaar commerci‘le ervaring, zowel nationaal als internationaal, in de bouwkundige CAD-wereld in huis.

Kubus Architectural Solutions: Erik Pijnenburg (links) en Rob Roef (rechts)

Erik Pijnenburg, eigenaar en directeur van Kubus, heeft zijn doelstellingen tot nu toe steeds waar weten te maken maar denkt dat de komst van Roef een versnelling van de adoptie van BIM bij architecten kan betekenen. "Om onze gestage groei ook in de toekomst verder vorm te geven is het nodig onze organisatie uit te bouwen met de beste mensen. Roef bezit de ideale kwalificaties om vorm te geven aan de volgende fase van marktbewerking met onze producten. Zijn komst laat zien dat wij onze ambitie om een leidende rol te blijven spelen in de transitie van de ontwerpende bouw naar een modelgebaseerde workflow, serieus nemen. Roef brengt Kubus een zeldzame ervaring van klantfocus gericht op groei van omzet en marktaandeel.”

Roef, tot voor kort mede-eigenaar en statutair directeur van VMV cad-adviseurs, geeft aan dat hij deze stap bewust heeft genomen. "Kubus biedt me een enorme kans. De afgelopen jaren heb ik me voornamelijk gericht op 2D CAD-software. ArchiCAD is de volgende generatie software en biedt architecten een grote sprong voorwaarts. Om verder te gaan met deze voor architecten toonaangevende BIM-software is voor mij eigenlijk een heel logische keuze. En wat ik prettig vind is dat Kubus meer biedt dan alleen grafische oplossingen; meer dan 65% van alle bestekken in Nederland wordt met de Kubus Stabu besteksverwerker geschreven. Ook daar liggen uitdagingen met nieuwe ontwikkelingen.”




Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting




Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl