Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Makita breidt service uit met extra garantie en webshop

Makita uit Eindhoven introduceert een extra garantieregeling waarmee gebruikers de fabrieksgarantie op hun elektrische Makita gereedschap kunnen verlengen tot drie jaar na aankoopdatum. Als extra service heeft Makita al eerder een webshop gelanceerd, waardoor het volledige assortiment machines 24 uur per dag online besteld kan worden. Later dit voorjaar opent Makita ook een online outletshop.

16 feb 2010

De nieuwe garantieregeling staat open voor zowel professionele eindgebruikers als particulieren. De normale garantie is 1 jaar. Om aanspraak te kunnen maken op de extra garantie is het noodzakelijk dat de gebruiker het elektrische gereedschap binnen vier weken na aankoop registreert via www.makita.nl/garantie. Na registratie zijn productie- en materiaalfouten drie jaar gegarandeerd. Makita repareert de machine kosteloos wanneer binnen deze termijn fouten optreden. Slijtage valt niet onder de garantieregeling en de regeling is alleen van toepassing op gereedschap dat in Nederland is gekocht.

Na registratie verlengt Makita de fabrieksgarantie met drie jaar

Webshop
Eind vorig jaar heeft Makita de nieuwe webshop gelanceerd waarmee het volledige assortiment machines 24 uur per dag online besteld kan worden. De website bevat een handige tool waarmee gebruikers eenvoudig kunnen kijken en vergelijken om zo de juiste keuze te maken.. Makita levert bestellingen in principe binnen twee werkdagen af bij een dealer naar keuze. De daadwerkelijke koopovereenkomst komt tot stand tussen de gebruiker en de dealer, die ook de factuur stuurt. Verzending is gratis voor bestellingen boven de € 250,-; daaronder berekent Makita een klein bedrag door.
Dit voorjaar opent Makita een online outletshop waar het bedrijf producten verkoopt die afkomstig zijn uit het eigen bedrijf of van de dealers. Het betreft zowel volledig nieuwe machines die uit het assortiment genomen zijn, alsook machines die een enkele keer gebruikt zijn tijdens beurzen of demonstraties.

Over Makita
Makita bestaat sinds 1915 en ontwikkelt en produceert in tien fabrieken in alle werelddelen gereedschap voor professionals en semi-professionals. Met meer dan 10.000 werknemers wereldwijd is het een van «s werelds grootste producenten van professioneel elektrisch gereedschap. 35 jaar geleden kwam Makita naar Nederland. Zowel toen, nu, als in de toekomst blijft Makita gereedschap ontwikkelen waarmee de gebruiker gezonder, gemakkelijker en productiever kan werken. Makita innoveert continu en dat resulteert in elektrisch gereedschap van hoge kwaliteit. Een lange levensduur, hoogwaardige afwerking, gebruiksvriendelijkheid, prestaties van de machine en ingebouwde veiligheid, zijn de belangrijkste kenmerken van Makita gereedschap.
Voor meer informatie zie website Makita

http://www.makita.nl/garantie
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl