met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Natuursteen trappen van Trappenshowroom Allstairs Benelux hebben een exclusieve en elegante uitstraling

Natuursteen trappen: d juiste keuze voor een mooi product, kwalitatief uitstekend en met een tijdloos design.

25 feb 2010

Natuursteen is een natuurlijk product dat wereldwijd in tal van steengroeven ontgonnen wordt. De uiteindelijke huidige structuur is ontstaan na vele duizenden en miljoenen jaren van opeenvolgende processen. Natuurlijke processen vinden niet volgens een vast omstandigheden plaats, waardoor natuursteen op verschillende plekken telkens aan andere omstandigheden (klimaat, plaats, warmte, koude) onderhevig is.

Daarom is elk stuk natuursteen uniek. Dat is meteen ook een van de grooste aantrekkingskracht van natuursteen, want wie een natuursteen trap in zijn huis laat plaatsen, zal nergens een identieke trap met dezelfde structuur tegenkomen. Dat geeft ook aan dat natuursteen echt een uniek en zeer aantrekkelijk product is en dat ook steeds meer gebruikt wordt voor de bouw van trappen.

Natuursteen trappen met karakter

Natuursteen kan op verschillende manieren afgewerkt worden. Wanneer u een natuursteensoort polijst, dan krijgt het een glad oppervlakte en meestal een glanzende uitstraling. Bent u opzoek naar een wat grovere look, dan zijn er ook zeker ruwere oppervlakte verwerkingen zoals hameren, branden, zagen en zoeten.

Samen met u stellen we geheel naar uw wens en budget de trap voor uw interieur samen. Ook werken we samen met architecten en aannemers. De ene klant wenst een luxe design trap met een modern en strak uiterlijk die past bij hun interieur en een ander wil juist een klassiekere trap. Een trap is een meubelstuk die ook mode gevoelig is. De aparte vormgeving van onze allure trappen passen zowel in een woonhuis als in de utiliteitsbouw. Trappenshowroom Allstairs Benelux is een specialist op het gebied van ontwerp en combineren van allerlei soorten trappen. Het kan hier gaan om een hoofdtrap of een speciale vluchttrap of zelfs een meubelstuk.

Voor de klant nemen wij een groot stuk zorg weg aangezien we het gehele traject begeleiden. Vanaf de offerte tot en met de oplevering begeleiden we het traject van inmeten, tekenen, plannen en monteren. Zo hebt u de tijd om andere zaken te regelen voor uw woning! Wilt u een design trap met uw eigen uitstraling? Of moet uw droomtrap een meubelstuk zijn met veel allure? De ene klant zal kiezen om voor een trap geld te lenen een ander neemt hiervoor juist geen lening. De trappen kunnen door middel van een software pakket eventueel 3D getekend worden.

Neem even de tijd en maak een afspraak in onze unieke showroom en laat u verrassen door de onbeperkte mogelijkheden!

Zie onze website voor een afspraak.

http://www.allstairs.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb