met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Ge•soleerd gevelsysteem van STB vergroot stijleenheid gebouwen

Het nieuwe ge•soleerde gevelsysteem van Stark Technische Bouwelementen sluit volledig aan op het karakter van elke gevel in de woning- en utiliteitsbouw. De zelfdragende iso-dakgoot wordt gefabriceerd op basis van persoonlijke vormspecificaties en is verkrijgbaar in iedere gewenste RAL-kleur. Architecten en gebouwbeheerders hebben nu meer mogelijkheden om de stijleenheid van woningen en gebouwen te vergroten.

15 mrt 2010

De STB iso-dakgoot is een duurzaam en betrouwbaar product dat nagenoeg onderhoudsvrij is. Het systeem wordt zowel in standaardmaten als op maat geleverd. De buitenzijde van hoogwaardig aluminium maakt de goot ongevoelig voor roest of rot. De binnenzijde is gevuld met PUR-schuim wat de goot uitermate stevig maakt en toch licht. Het is een zelfdragend systeem dat ondersteunende beugels overbodig maakt. De gepatenteerde haak-pinsluiting koppelt de gootdelen in maximale lengtes van 4 meter en garandeert een naadloze en lekvrije aansluiting.

STB iso-goot 1: Met de STB iso-goot is planmatig onderhoud verleden tijd

Design en duurzaam Dankzij zijn architectonische en duurzame eigenschappen is de STB iso- dakgoot het antwoord op de wensen en eisen van architecten, woningcorporaties en andere gebouwbeheerders, zowel in nieuwbouw- als renovatieprojecten. Het nieuwe gevelsysteem maakt de afweging tussen het duurzame niet zo fraai ogende PVC en het onderhoudseisende goed ogende hout, heel eenvoudig. Stark Technische Bouwelementen bv is sinds 1978 werkzaam op het gebied van geveltechniek. Kijk voor meer informatie op www.starktb.nl.

http://www.starktb.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb