met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Multi-inzetbare accurugspuit nieuw in assortiment Makita

Makita uit Eindhoven introduceert dit voorjaar een lichte en compacte accurugspuit, geschikt voor diverse toepassingen in de bouw en industrie. De BVF154RF combineert het gemak van automatische druk met een lage geluidsproductie en trillingswaarde en stoot daarnaast geen schadelijke stoffen uit.

17 mrt 2010

De accurugspuit is onder andere geschikt voor het reinigen van objecten en het bespuiten van betonbekisting. Door het lage geluidsniveau en het ontbreken van de uitstoot van schadelijke stoffen is de accuspuit goed bruikbaar in bewoonde gebieden. Dankzij de compacte elektromotor bedraagt het nettogewicht van de rugspuit slechts 4,1 kilogram. De inhoud van de sproeiertank is 15 liter. Met een volle 18V Lithium-ion accu kan de gebruiker tot wel 108 liter spuiten. De BVF154RF wordt standaard geleverd met een enkele en dubbele sproeikop, een accu en snellader. Daarnaast is de rugspuit verkrijgbaar als Basic model, zonder oplader en accu’s.

De Makita BVF154RF is stil en zuinig door de losse Lithium-ion accu.

Over Makita
Makita bestaat sinds 1915 en ontwikkelt en produceert in tien fabrieken in alle werelddelen gereedschap voor professionals en semi-professionals. Met meer dan 10.000 werknemers wereldwijd is het een van s werelds grootste producenten van professioneel elektrisch gereedschap. 35 jaar geleden kwam Makita naar Nederland. Zowel toen, nu, als in de toekomst blijft Makita gereedschap ontwikkelen waarmee de gebruiker gezonder, gemakkelijker en productiever kan werken. Makita innoveert continu en dat resulteert in elektrisch gereedschap van hoge kwaliteit. Een lange levensduur, hoogwaardige afwerking, gebruiksvriendelijkheid, prestaties van de machine en ingebouwde veiligheid, zijn de belangrijkste kenmerken van Makita gereedschap.

http://www.makita.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb