Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Orro Energy nieuwe speler op Nederlandse energiemarkt

De voormalige oprichters van Ortel Mobile betreden de energiemarkt.

18 mrt 2010

Vanaf deze maand is er een nieuwe energieleverancier actief op de Nederlandse markt: Orro Energy. Het bedrijf is gestart door de voormalige oprichters van Ortel Mobile, Celal Oruc en Wilfred Rottier. Zij verkochten Ortel Mobile begin 2010 definitief aan KPN. Orro Energy richt zich op de consumenten- en klein zakelijke markt en onderscheidt zich van andere leveranciers door het hoge serviceniveau en transparantie in kosten. Orro Energy levert 100% groene stroom en gas zonder langlopende verplichtingen en met een variabele prijs. De tarieven worden tweemaal per jaar aangepast aan de markt, zodat klanten altijd een eerlijke prijs betalen. Klanten zitten niet vast aan langlopende contracten, de opzegtermijn is 30 dagen. Ondanks het feit dat Orro Energy zich niet als prijsvechter positioneert, is het op dit moment wel de op ŽŽn na goedkoopste aanbieder in de markt.

Orro levert gewoon energie

Op het gebied van klantenservice heeft Orro Energy de overtuiging dat iedereen recht heeft op uitmuntende service van zijn energiebedrijf. Daarom staan eenvoud, persoonlijke aandacht en respect voor klanten en medewerkers centraal. De energieleverancier geeft hier op verschillende manieren invulling aan. De dienstverlening wordt afgestemd op de persoonlijke wensen van de klant. Zo heeft Orro Energy meerdere communicatiekanalen ingericht via welke de klant contact met ze kan opnemen. De energieleverancier is bereikbaar per telefoon, chat, e-mail of sms. Uniek hierbij is dat Orro Energy zijn klanten in verschillende talen te woord kan staan, o.a. in het Engels, Frans, Arabisch, Turks en Chinees. Daarnaast is Orro Energy transparant in de kosten. Het maandelijkse rekeningoverzicht is eenvoudig en begrijpelijk, net als de jaarafrekening. Verder maakt Orro Energy gebruik van een zogenaamde meterstandencoach waarmee de meterstanden regelmatig bijgehouden en doorgegeven kunnen worden. Op die manier managet Orro Energy het energieverbruik van zijn klanten om zodoende bijbetaling op de jaarafrekening zoveel mogelijk te voorkomen. “We vinden dat de bestaande grote energieleveranciers op het gebied van dienstverlening en klantenservice ernstig te kort schieten”, vertelt Wilfred Rottier, COO bij Orro Energy. “Niet alleen is hun product ondoorzichtig en ingewikkeld, maar ook staan ze ver weg van de klant. Met Orro Energy hebben we een concept neergezet waarbij eenvoud, persoonlijke aandacht en respect voor de klant centraal staan. We behandelen onze klanten zoals mensen graag behandeld willen worden: aardig, eerlijk en transparant.” Het bedrijf staat onder leiding van Celal Oruc (CEO), Wilfred Rottier (COO) en Frank de Vroed (Managing Director). Begin 2010 werd het nieuwe hoofdkantoor betrokken in Delft. Vanaf eind maart 2010 levert Orro Energy voor het eerst gas en elektriciteit aan zijn klanten.

http://www.orro.nl/
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl