met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Plafondmateriaal Designstudies

Bedrukte platen
De AMF-mineraalvezelplaten kunnen afzonderlijk worden bedrukt zoals u dat wenst, bijvoorbeeld met grote tekeningen en afbeeldingen, uw logo, aanwijzingen, grafieken of teksten. Het is ook mogelijk slechts enkele platen te bedrukken. Bedrukte plafondplaten zijn te verkrijgen in alle oppervlaktedessins voor mineraalvezelplaten en kunnen met alle systemen worden gecombineerd.

27 mrt 2010

Plafonds met LED-verlichting
Het nieuwe Designplafond van AMF met ingebouwde verlichting. De draagconstructie bestaat uit profielen met schaduwvoegen, waarin LED-banden tot 6 m lang verwerkt zijn. Voor een optimaal effect kan men plexiglas over de LED-banden schuiven, zodat het licht verstrooid wordt en de afzonderlijke LEDs niet meer zichtbaar zijn. Zowel de LEDs als het plexiglas zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Voor deze toepassing kunnen alleen platen met doorzakkantenuitvoering (VT-S15F) gebruikt worden. De verschillende oppervlaktedessins, afmetingen en dikten moeten aangevraagd worden.

Bedrukte plafondplaten

AMF Symetra Hout
De plafondplaten uit het nieuwe productgamma AMF Symetra HOUT zijn bekleed met echt houtfineer. Voor de afwerking zijn verschillende dessins (fineren) op een glad of geperforeerd oppervlak te verkrijgen. AMF Symetra HOUT kan met diverse AMF-plafondsystemen worden gecombineerd. Bovendien kan de afwerking worden benadrukt door speciale producten, zoals roestvrij stalen profielen.

Het exclusieve karakter
De nieuwste ontwikkeling van AMF is een glad plafond met microperforaties. De regelmatige fijne perforaties beklemtonen het elegante plafondbeeld en verlenen het een zeer exclusief karakter dat nog versterkt wordt door de reflecterende hoogglansprofielen van chroom of messing.

meer info
http://www.amfceilings.com

http://www.amfceilings.com/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb