met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Sterrenberg verkennen per Tuktuk tijdens de Landelijke Nieuwbouwdag

Altijd al eens in een Tuktuk willen zitten? Op zaterdag 10 april kan het! Iedereen is van harte welkom om Sterrenberg, de nieuwe woonwijk van Zeist, per Tuktuk te komen verkennen.

6 apr 2010

Vanaf 11.00 tot 15.00 uur is het nieuwe Informatiecentrum Sterrenberg geopend. Dit is tevens het vertrekpunt van de Tuktuk (of voor de liefhebbers: de benenwagen); tijdens de rit wordt uitgebreid stilgestaan bij de ontwikkelingen op Sterrenberg. Hier worden in de komende jaren 400 nieuwe koop- en huurwoningen gerealiseerd. Inmiddels zijn de eerste voorbereidende werkzaamheden gestart zodat er in juni van dit jaar gebouwd kan worden.

Wonen op de Sterrenberg

De Landelijke Nieuwbouwdag wordt voor de tweede keer op Sterrenberg georganiseerd. Op dit moment worden de deelgebieden Bosranden en Hoven bouwrijp gemaakt, zodat in juni de bouw van de eerste woningen kan starten.

Door het positieve verloop van de verkoop (in Hoven werd zelfs 100 % resultaat behaald), kan er nu gestart worden. De oplevering van deze woningen staat in het eerste kwartaal van 2011 gepland.

Nog te koop
In Bosranden is nog een aantal eengezinswoningen te koop. Daarnaast is in deelplan Bosranden de verkoop gestart van de twee-onder-eenkapwoningen en vrijstaande villa’s. Als laatste zijn op dit moment de kavels 1 tot en met 10 van Boslaan in verkoop, hiervan zijn reeds 4 kavels verkocht en nog eens 3 onder optie. Voor volledige informatie over de in verkoop zijnde woningen, kunnen ge•nteresseerden ook op 10 april terecht in het informatiecentrum.

Informatiecentrum

Daarnaast is het informatiecentrum elke donderdag van 16.00 tot 18.30 uur en elke zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur geopend. Hier is alle informatie over het wonen op Sterrenberg aanwezig. Het informatiecentrum is te vinden door de borden informatiecentrum op het terrein aan de Amersfoortseweg 56 te volgen.

Meer informatie is ook te vinden op de website www.wonenopsterrenberg.nl. Tevens kunnen ge•nteresseerden zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief of het nieuwe Sterrenberg-magazine aanvragen.

http://www.wonenopsterrenberg.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb