Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Verantwoord bewegen in de buitenlucht

Bewegen is de basis voor een goede gezondheid. Gratis sportfaciliteiten in een recreatiegebied of in de buurt stimuleren mensen om in beweging te komen. VelopA-Omniplay komt dit voorjaar met vernieuwende speel- en fitnesstoestellen die uitdagend en veilig zijn en bewegen voor iedereen toegankelijk maken. En wie bewegen leuk vindt en dit in de buurt kan doen, krijgt een betere conditie en gezondheid.

10 apr 2010

VelopA-Omniplay lanceert drie nieuwe producten van HAGS voor verschillende leeftijdscategorie‘n.

Bewegen in de buitenlucht

Fitnesstoestellen
HAGS ontwikkelde in samenwerking met fysiotherapeuten en fitness trainers vier gym-stations waarop elk drie verschillende oefeningen kunnen worden verricht. Alle grote en kleine spiergroepen komen aan bod bij de Bico (chin up, sit up, backlift), de Serra (leg press, balans, punch), de Flexo (biking, step up, pull down) en de Tibas (rowing, dipping, biking). Door inzet van het lichaamsgewicht kan iedere gebruiker op zijn of haar niveau uitdagend trainen. Deze fitnesstoestellen zijn geschikt voor oudere jongeren en volwassenen.
De sierlijk vormgegeven sporttoestellen passen uitstekend in openbare ruimtes als parken, campings en pleinen. Vergeet dure sportscholen. Dit is een ideale manier om buiten te bewegen en kracht, cardio en cošrdinatie te verbeteren. Prijs: vanaf € 4.320 excl. BTW.

Het duizelt!
Voor 5- tot 12-jarigen is de draaimolen een onvermoeibare sensatie. De HAGS Roty is een nieuw product dat de traditionele draaimolen doet vergeten. De Roty is een gekanteld draaiplateau waarop kinderen met hun bewegingen zelf de snelheid kunnen be•nvloeden. Een ingenieus krachtenspel voor kinderen zodat ze op allerlei manieren kunnen liggen, zitten en bewegen wat hun cošrdinatievermogens en creativiteit stimuleert. Prijs: € 1.495 excl. BTW.

Klimwand
Klimmen is een oerinstinct van kinderen. De HAGS Stone is een pracht van een klimwand die behalve houvast ook uitdaging biedt. De betonnen klimsteen kan separaat of in combinatie met speeltoestellen als de HAGS Agito en de HAGS Uniplay worden geplaatst. Dagelijks klimmen en klauteren wordt nog spannender. Geschikt vanaf vijf jaar en vandalismebestendig. Prijs: € 9.060 excl. BTW.

VelopA-Omniplay
VelopA-Omniplay is gespecialiseerd in de inrichting van openbare speelplekken en sportpleinen en is een leverancier aan gemeentes, jongerenorganisaties, basis- en middelbare scholen en recreatieondernemingen. Het bedrijf staat garant voor maximale service en advies op maat.
Voor meer informatie zie www.velopa-omniplay.com.

http://www.nl.velopa-omniplay.com/
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl