Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

design schakelmateriaal

Niko en Eaton combineren design schakelmateriaal met het xComfort draadloos schakelsysteem van Moeller¨

19 apr 2010

De draadloze xComfort-wandschakelaars van Eaton kunnen vanaf 15 april 2010 worden afgewerkt met schakelmateriaal van Niko in de designs Niko Original, Intense en Pure. Deze draadloze producten zijn beschikbaar als dimmer of als schakelaar voor verlichting, jaloezie‘n of rolluiken. Met het draadloze schakelsysteem xComfort van Eaton zijn in een woning talrijke toepassingen te realiseren, zoals het schakelen en dimmen van verlichting, op- en neer laten van rolluiken en het regelen van alarmering, verwarming en/of ventilatie.

Niko Original schakelaars

Een voordeel is dat gebouwen die oorspronkelijk worden uitgevoerd in Niko Original later zeer eenvoudig een upgrade kunnen krijgen in een andere, meer luxueuze afwerking met Niko schakelmateriaal. Deze samenwerking betekent dan ook een dubbele winst voor de klant. Terwijl Eaton met het draadloze schakelsysteem xComfort van Moeller¨ de functionaliteit levert, zorgt Niko voor een verfijnde afwerking met design schakelmateriaal.

De xComfort-wandschakelaars met Niko Original design zijn vanaf 15 april a.s. beschikbaar bij de groothandel, zowel in losse stuks als in blisterverpakking.

Niko nv ontwerpt en produceert vooruitstrevende oplossingen voor elektrisch schakelmateriaal, lichtregeling, domotica, deurtelefonie en videofonie. Wereldwijd kiezen zowel particuliere als professionele klanten voor Niko’s kwaliteitsoplossingen wegens het installatiecomfort, het gebruiksgemak en het design. Niko commercialiseert zijn oplossingen vanuit vestigingen in Belgi‘, Frankrijk, Nederland, Slowakije en het Verenigd Koninkrijk, maar ook via distributeurs over heel de wereld.

Eaton is wereldwijd leider op het gebied van systemen en componenten voor de beheersing en distributie van elektrische energie, UPS-systemen en producten en diensten voor industri‘le automatisering. Sinds de overname van Moeller door Eaton in 2008 heeft er binnen de elektrische divisie van Eaton een integratie van organisatie en producten plaatsgevonden. Eaton heeft huisautomatisering als een wereldwijde strategische productgroep aangemerkt en heeft gekozen voor ŽŽn platform voor de toekomst: xComfort, het draadloze schakelsysteem van het merk Moeller¨.

http://www.niko.nl/
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl