Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Nieuwe tests Plugz.nl gestart

Recent zijn twee nieuwe tests op www.plugz.nl gestart. Pluggerz testen de lijmschuim illbruck PU010 voor EPS-isolatieplaten van Tremco illbruck. Ook wordt de nieuwe FatMax Xtreme Zaag Starterkit JetCut van Stanley Works getest.

5 mei 2010

Op Plugz.nl bieden leveranciers gratis gereedschappen en bouwmateriaal aan die worden getest door professionals in de bouw en installatie.

Lijmschuim spuiten met de illbruck PU010 op de EPS-isolatieplaat

De illbruck PU010 is een lijmschuim speciaal geschikt voor het verlijmen van EPS- isolatieplaten. Deze is direct klaar voor gebruik, er is geen water en elektra nodig. De lijm is uitgehard na 30 minuten en volledig belastbaar na 3 uur. De driezijdige precisie JetCut vertanding van de FatMax Xtreme handzaag levert superscherpe zaagsnedes en vermindert de snijtijd bij elke zaagbeweging met 50%. Er zijn acht zaagbladen beschikbaar die in slechts enkele seconden verwisseld kunnen worden. Deze FatMax Xtreme handzaag starterkit is bedoeld voor houtbewerking.

Testplatform met bestaansrecht

Dit nieuwe testplatform voor de bouw- en installatiesector is medio 2009 gelanceerd om deelnemers te werven. Eind 2009 zijn de eerste tien productcampagnes gestart met honderden Pluggerz. Hun serieuze deelname en de inschrijving van circa 700 deelnemers in een half jaar tijd, bewijzen het bestaansrecht van deze website. Testen, je mening geven en er met anderen over praten, dat is waar het om draait.

Voorjaar 2010 zijn er circa 700 Pluggerz ingeschreven. Plugz is permanent op zoek naar professionals in de bouw en installatie die Plugger willen worden en naar leveranciers die via Plugz de eindgebruiker kunnen bereiken en openstaan voor feedback over hun producten.

Over Plugz

De website is een initiatief van communicatieadviesbureau DeJong&Verder, thuis in bouw en techniek en van internetbedrijf Click Internet Concepts.

http://www.plugz.nl
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl