Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

DHV stelt duurzaam hergebruik vastgoed centraal op Provada

Het advies- en ingenieursbureau DHV verzorgt een uitgebreid programma met lezingen en discussies op de Provada, met ruim 20.000 bezoekers de grootste vastgoedbeurs van Nederland.

7 jun 2010

DHV stelt dit jaar de vraag centraal hoe de vastgoedwereld op duurzame wijze bestaand vastgoed kan hergebruiken. De Provada vindt plaats van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 juni. U bent van harte welkom het programma van DHV bij te wonen.

Provada: de grootste vastgoedbeurs van Nederland

Duurzaam renoveren
In het congresprogramma verzorgt DHV een discussie over duurzame renovatie van vastgoed. De vastgoedwereld kampt met forse leegstand. Dat zorgt voor een grote uitdaging: hoe geven we bestaande verouderde (kantoor)gebouwen een hernieuwd en duurzaam leven? En hoe blijft dat betaalbaar? Welke andere maatregelen zijn er te treffen om vastgoed te verduurzamen?

Daarover gaat Eugene GrŸter, algemeen directeur Bouw en Industrie bij DHV, woensdag 9 juni in discussie met Marlon Huijsmans, directeur sustainability bij projectontwikkelaar OVG, en met Irma Thijssen, programma-adviseur utiliteitsbouw Agentschap NL.

Deze discussie vindt plaats in zaal L van de Amsterdam RAI (14:00 uur tot ongeveer 15:30 uur). Na afloop is de heer GrŸter beschikbaar voor vragen.

Programma op de stand
Daarnaast organiseert DHV op zijn stand zes sessies over uiteenlopende onderwerpen. Voor meer informatie over deze lezingen kunt u terecht op www.dhv.nl/provada. DHV bevindt zich hal 9, stand 30. De sprekers zijn na afloop beschikbaar voor vragen.

http://www.dhv.nl/provada
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl