met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

DHV stelt duurzaam hergebruik vastgoed centraal op Provada

Het advies- en ingenieursbureau DHV verzorgt een uitgebreid programma met lezingen en discussies op de Provada, met ruim 20.000 bezoekers de grootste vastgoedbeurs van Nederland.

7 jun 2010

DHV stelt dit jaar de vraag centraal hoe de vastgoedwereld op duurzame wijze bestaand vastgoed kan hergebruiken. De Provada vindt plaats van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 juni. U bent van harte welkom het programma van DHV bij te wonen.

Provada: de grootste vastgoedbeurs van Nederland

Duurzaam renoveren
In het congresprogramma verzorgt DHV een discussie over duurzame renovatie van vastgoed. De vastgoedwereld kampt met forse leegstand. Dat zorgt voor een grote uitdaging: hoe geven we bestaande verouderde (kantoor)gebouwen een hernieuwd en duurzaam leven? En hoe blijft dat betaalbaar? Welke andere maatregelen zijn er te treffen om vastgoed te verduurzamen?

Daarover gaat Eugene Grčter, algemeen directeur Bouw en Industrie bij DHV, woensdag 9 juni in discussie met Marlon Huijsmans, directeur sustainability bij projectontwikkelaar OVG, en met Irma Thijssen, programma-adviseur utiliteitsbouw Agentschap NL.

Deze discussie vindt plaats in zaal L van de Amsterdam RAI (14:00 uur tot ongeveer 15:30 uur). Na afloop is de heer Grčter beschikbaar voor vragen.

Programma op de stand
Daarnaast organiseert DHV op zijn stand zes sessies over uiteenlopende onderwerpen. Voor meer informatie over deze lezingen kunt u terecht op www.dhv.nl/provada. DHV bevindt zich hal 9, stand 30. De sprekers zijn na afloop beschikbaar voor vragen.

http://www.dhv.nl/provada

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.▀

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb