met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Installatiegemak centraal bij nieuwe Legrand wandgoten en energiezuilen

De vraag naar flexibele kantoorconcepten neemt toe. Legrand Nederland speelt hier op in en introduceert DLP kunststof en aluminium snap-on wandgoten en energiezuilen. Deze nieuwe systemen zijn compact, praktisch in gebruik en eenvoudig te installeren.

16 jun 2010

Met de introductie van deze wandgoten en energiezuilen biedt Legrand een ge•ntegreerde totaaloplossing in schakelmateriaal, datanetwerken, energiezuilen en wandgootsystemen. De nieuwe Legrand snap-on wandgootsystemen en energiezuilen zijn gebaseerd op het modulaire schakelmateriaalconcept Mosaic. Met dit frontmontage concept kan de installateur ˇˇn van de 200 functies uit het Mosaic programma met ˇˇn beweging in de wandgoot en energiezuil klikken. Veel functies zijn op een compacte en simpele manier in te bouwen. De snap-on wandgoten en energiezuilen zijn praktisch in gebruik en hebben een strak design.

De standaard energiezuilen zijn voorzien van een verende plafondbeugel voor een schroefloz

Esthetische oplossing
Naast de standaard energiezuilen introduceert Legrand een nieuwe vrijstaande variant met verzwaarde voet. Deze energiezuilen hebben een rank design door het ronde installatieprofiel en een flexibele buis voor het eenvoudig verplaatsen van de zuil. Ze zijn verkrijgbaar in standaard lengtes die naar keuze zelf kunnen worden voorbedraad. Ook deze zuilen zijn eenvoudig te combineren met het LCS2 datasysteem en Mosaic schakelmateriaal.

Legrand Nederland
Legrand Nederland B.V. in Boxtel is onderdeel van de wereldwijd opererende Legrand Group. Met een omzet van bijna 4 miljard euro en vestigingen in meer dan 60 landen behoort Legrand tot ˇˇn de wereldmarktleiders op het gebied van laagspanningsinstallaties en datanetwerken. In Nederland bedient Legrand de markt van de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouwers en industrie. Of het nu gaat om schakel- en verdeelinrichtingen, datanetwerken, kabeldraagsystemen of schakelmateriaal: de systemen van Legrand zijn optimaal op elkaar afgestemd en kunnen daardoor eenvoudig, veilig en snel worden gemonteerd.
Meer informatie op de website van Legrand.

http://www.legrandnederland.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb