Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Genomineerden Fundeon Onderwijsprijzen bekend

Twaalf bedrijven zijn nog in de race om Beste Leerbedrijf Bouw & Infra 2010 te worden. Zij zijn voorgedragen vanuit de drie Fundeon regio’s Noord-Oost, West en Zuid. De regio’s hebben tevens elk ŽŽn Beste Praktijkopleider Bouw & Infra en ŽŽn Beste Leerlingbouwplaats voorgedragen. Deze Fundeon Onderwijsprijzen worden uitgereikt op 30 september in Zwolle.

19 jun 2010

Kenniscentrum Fundeon reikt jaarlijks de Onderwijsprijzen uit aan organisaties en personen die zich inzetten om in de dagelijkse beroepspraktijk van de bouw- en infrasector, goede leeromgevingen voor leerlingen en stagiairs te maken. Fundeon erkent leerbedrijven en ondersteunt deze bij het bieden van goede leerbanen en stageplaatsen. Naast de hoofdprijs voor Beste Leerbedrijf Bouw & Infra reikt Fundeon dit jaar ook prijzen uit voor de beste leerbedrijven in de subcategorie‘n bouw, infra, gespecialiseerde aannemerij en middenkader. Voor elke subcategorie zijn drie bedrijven genomineerd. De winnaars van de subcategorie‘n strijden onderling om de hoofdprijs.

Fundeon Onderwijsprijzen

Nadat vorig jaar de Beste Praktijkopleider Bouw & Infra - Bert Sluiman - tevens de landelijke prijs voor Beste Praktijkopleider heeft gewonnen, maken drie nieuwe genomineerden kans om dat resultaat te evenaren. Dit zijn Sjaak Nas (De Veluwezoom, Didam), Ruud de Jong (Panco, Noordeloos) en Jos Corstjens (Adviesbureau Snijders, Valkenswaard). De prijs Beste Leerlingbouwplaats wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt aan een aannemer. Kanshebbers zijn A. Huurdeman B.V. (Amersfoort), Simon Benus Bouw (Stadskanaal) en Bergh Bouw (Bergen op Zoom). De prijs is bedoeld voor de bouwplaats die meerdere leerlingen de beste leerbaan biedt. Alle Fundeon Onderwijsprijzen worden uitgereikt op de Fundeon Relatiedag die op 30 september in Theater Odeon in Zwolle wordt gehouden. De winnaars van de prijzen Beste Leerbedrijf Bouw & Infra en Beste Praktijkopleider Bouw & Infra strijden daarna mee voor de landelijke prijzen. Zij nemen het dan op tegen de kandidaten die zijn genomineerd door ŽŽn van de andere zestien sectorale kenniscentra.

http://www.fundeon.nl/
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl