met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Woningen gerenoveerd met ge•soleerd gevelsysteem van STB

Dit voorjaar zijn 114 woningen in Swifterbant gerenoveerd met de zelfdragende STB iso-goot van Stark Technische Bouwelementen (STB). In nauwe samenwerking met bouwbedrijf Salverda uit ’t Harde is een volledig geschuimde goot aangebracht. Dit nieuwe ge•soleerde gevelsysteem sluit volledig aan op het karakter van elke gevel en vergroot de stijleenheid van woningen en gebouwen.

25 jun 2010

Voor dit project werd de zelfdragende STB iso-goot ontwikkeld en gefabriceerd op basis van persoonlijke vormspecificaties. Zo is bijvoorbeeld een pvc-buis ingeschuimd in een verticale goot, omdat de architect te veel pvc aan de gevel niet fraai vond.
De keuze voor de STB iso-goot werd mede versterkt, omdat planmatig onderhoud in de toekomst minimaal is.
De zelfdragende iso-dakgoot is verkrijgbaar in iedere gewenste RAL-kleur. Architecten en gebouwbeheerders hebben nu meer mogelijkheden om de stijleenheid van woningen en gebouwen te vergroten.

Met de STB iso-goot is planmatig onderhoud verleden tijd

Lichtgewicht en duurzaam

De zelfdragende STB iso-goot is een duurzaam en betrouwbaar product dat nagenoeg onderhoudsvrij is. De buitenzijde van hoogwaardig aluminium maakt de goot ongevoelig voor roest of rot. De binnenzijde is gevuld met PUR-schuim wat de goot uitermate stevig en licht maakt. Het is een zelfdragend systeem dat door deskundige vakmensen wordt ingemeten en altijd passend gemonteerd. De gepatenteerde haak-pinsluiting koppelt de gootdelen in maximale lengtes van 4 meter en garandeert een naadloze en lekvrije aansluiting.

Stark Technische Bouwelementen bv is sinds 1978 werkzaam op het gebied van geveltechniek. Kijk voor meer informatie op www.starktb.nl, hier is ook een filmpje te zien over dit innovatieve product.

http://www.starktb.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb