met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Congres Risicomanagement 2010

Ketenrisico's ontketend!

Samen werken aan risicobeheersing

Datum: Dinsdag 12 oktober 2010

Locatie: Congrescentrum De ReeHorst - Ede

30 jun 2010

Grote projecten gaan altijd gepaard met risico's. Maar de beheersing van die risico's kan veel slimmer dan in de huidige praktijk. Op het 6e Risicomanagement Congres presenteert Bent Flyvbjerg zijn analyse van de aard en omvang van risico's bij grote bouwprojecten. Hij legt de ware oorzaak van risico's bloot. Tot slot laat hij zien hoe deze risico's daadwerkelijk beheerst kunnen worden, met als doel: 'to get risks right'.

Risicocongres oktober 2010

Programma
Wat associeert u met risicomanagement? De Noord/Zuidlijn? Piraterij? Incidenten in ziekenhuizen? De recessie en economische crisis? Ze komen allemaal voorbij op het Congres Risicomanagement 2010. Of denkt u aan project- en kostenmanagement? Constructieve en humane veiligheid? Integer bestuur? Aanbesteden en contracten? De menselijke factor? Ook deze onderwerpen hebben een plek op het Congres.

Laat u inspireren door sprekers van formaat en laat u meenemen in het verbindende thema: risicobeheersing door ketenintegratie. Want onderzoek en ervaring laten zien dat scherpere communicatie en betere samenwerking tussen ketenpartners d sleutel zijn om risico’s succesvol te managen.

Voor wie
Voor professionals uit verschillende sectoren en van bestuurders tot managers, van specialisten tot projectleiders, opdrachtnemers, aannemers, adviseurs en ingenieurs, wetenschappers en kenniswerkers.

Sprekers
Naast keynote speaker Bent Flyvbjerg bespreekt een scala aan experts hun aanpak en oplossingen, waaronder Ben Ale, Johan Bosch en Harry Hoefsloot

http://www.crow.nl/nl/Congressen/congresdetail.aspx?code=52875

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb