met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Jonge ondernemers gaan de strijd aan met het ouderwetse aanbesteden

Ernst Admiraal (31) en Peter Gerards (23) zijn samen het bedrijf Bouwtender gestart. Dit bedrijf zal een grote verandering teweegbrengen in het huidige aanbestedingsproces in de bouwwereld. De jonge ondernemers digitaliseren en automatiseren het aanbestedingsproces in een online applicatie

13 jul 2010

De communicatie tussen opdrachtgever en aannemer verloopt van de aanbestedingsvraag tot en met de uitvoering digitaal op bouwtender.nl. Het voordeel daarvan is dat er veel effici‘nter, duurzamer en transparanter gewerkt kan worden. Ook behoren de hoge publicatiekosten dankzij Bouwtender.nl tot het verleden.

Papierwerk bij ouderwets aanbesteden

Nu moeten opdrachtgevers en aannemers bij een aanbesteding veel papierwerk verzamelen en versturen. Dat kost voor alle partijen tijd en geld. Zonde! Bouwtender.nl maakt dat allemaal een stuk voordeliger en makkelijker. Door dit proces online te digitaliseren en te automatiseren, beschikt men sneller en goedkoper over alle informatie die nodig is. Deze week nog komt www.bouwtender.nl online. Na de bouwvakvakantie kunnen de eerste aanbestedingen digitaal en automatisch gaan verlopen. Op de website www.bouwtender.nl/ vindt u meer informatie over Bouwtender en kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

http://www.bouwtender.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb