Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Gratis animatie geeft een goed beeld over de hypotheekrenteaftrek

Sinds enige tijd staat er een gratis digitale animatie over hypotheekrenteaftrek op de website van RedactiePartners. In deze digitale animatie wordt in 3 minuten uitgelegd wat hypotheekrenteaftrek precies is, er wordt een voorbeeld gegeven van hoeveel hypotheekrenteaftrek men zou kunnen krijgen en waarom het juist nu zo gevoelig ligt. Zonder hierover een oordeel te geven. Makkelijk te begrijpen en leuk om naar te kijken.

21 jul 2010

Iedereen - consumenten, financi‘le instellingen, tussenpersonen, particuliere geldverstrekkers, politieke organisaties etc. - mag de animatie gratis gebruiken. De animatie is bedacht en gemaakt door RedactiePartners Financieel. RedactiePartners financieel gebruikt naast digitale animaties nog andere digitale communicatiemiddelen zoals digitale nieuwsbrieven en e-learning. "Doel van de animatie is simpel en helder communiceren over financi‘le constructies. Ongeacht de doelgroep of opleidingsniveau. RedactiePartners Financieel is hierin gespecialiseerd", aldus directeur Paul Gremmen. De digitale animatie maakt de hoofdpunten duidelijk - ontstaan, gevolgen en consequenties - van de huidige aftrekregeling van hypotheekrente.

Gratis hypotheekfilmpje

De gratis animatie is te zien op www.redactiepartners.nl. Bedrijven of instellingen die de animatie willen gebruiken, kunnen contact opnemen met RedactiePartners. RedactiePartners MediaGroep biedt bedrijven en instellingen professionele ondersteuning in de communicatie. Van strategie, concept, advies tot realisatie kan RedactiePartners de externe en interne communicatie verbeteren. Het bedrijf is gespecialiseerd in redactionele, financi‘le en educatieve communicatie. De mediagroep bestaat uit 7 gespecialiseerde bedrijven, waaronder de Nationale Beeldbank (met meer dan een miljoen stockbeelden van Nederland) en Visual Stories, een bedrijf dat zich toelegt op het visualiseren van informatie, kennis en kunde met als doel: inzicht in ŽŽn oogopslag.

http://www.redactiepartners.nl/Gratis_animatie_
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl