Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Nieuwe duurzame boomhutten geleverd met feestelijke opening

Voor kinderen, maar ook voor menig volwassene, neemt een boomhut een bijzondere plek in hun leven in. Boven de grond of tussen de stammen van meerdere bomen gebouwd, vormt een boomhut een wereld op zich. Een magische plek om te spelen, jezelf terug te trekken of om met vrienden avonturen in te beleven.

22 jul 2010

Wie de duurzaam geproduceerde Berenhut van Boedha Nature in zijn of haar tuin plaatst, bezorgt de toekomstige bewoners de ultieme kinderdroom. Een unieke uitbreiding van hun belevingswereld, die Boedha Nature markeert door tot 30 september 2010 bij iedere nieuwe boomhut een openingsfeest cadeau te doen. Wie bij een van de gespecialiseerde dealers een boomhut van Boedha Nature bestelt, krijgt voorbedrukte uitnodigingen mee voor het openingsfeest. Nadat de Berenhut is opgebouwd, versieren de monteurs deze met slingers en ballonnen. Voor de ingang spannen zij een rood lint. Om de offici‘le opening zo feestelijk mogelijk aan te kleden, levert Boedha Nature een taart, kinderchampagne, bekers, borden, placemats en servetten in Berenhut stijl. Op een rood kussentje ligt het schaartje klaar waarmee op plechtige wijze het rode lint kan worden doorgeknipt. De nieuwe bewoners van de boomhut ontvangen als verrassing na de openingsceremonie een houten naambordje met daarin de naam van hun Berenhut gegraveerd. De bij de opening aanwezige vrienden en bekenden ontvangen een kleine attentie ter herinnering.

Duurzame boomhutten

Over Boedha Nature's Berenhut Een Berenhut van Boedha Nature wordt gebouwd van robinia-, lariks- en douglashout met FSC-keurmerk. De dakbedekking bestaat uit brandwerend gemaakte bladeren van de pinapalm uit Suriname. De toekomstige bewoners (of hun ouders) kiezen voor een basismodel en laten die naar eigen wens aankleden. De fabrikant bouwt De Berenhut op locatie in 2 ˆ 3 dagen op en zorgt ervoor dat die aan alle veiligheidseisen voldoet. Voor advies over de mogelijkheden en verkoop van De Berenhut is een gespecialiseerd dealernetwerk aangesteld. Namen en adressen zijn te vinden op www.boedha-nature.com.

http://www.boedha-nature.com/
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl