met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Bibliotheekladders in rvs uitvoering

Het bibliotheekladderconcept, op de markt gebracht door Market, maakt uw woon- en bibliotheekruimte niet alleen functioneel en doordacht, maar ook elegant door de luxe RVS uitstraling.

23 jul 2010

De bibliotheekladders zijn toepasbaar in zowel de woon- als werkomgeving. De ladders bieden een maatwerkoplossing voor vrijwel iedere omgeving.

Roestvrijstalen bibliotheekladders

In het programma MWE bibliotheekladders van roestvaststaal - beschikbaar via Market - zijn verschillende uitvoeringen opgenomen die geschikt zijn voor zowel zakelijke als privÄdoeleinden. Zo omvat het programma bijvoorbeeld de telescoopladder Akzent waarbij de telescoop techniek leidt tot een veilige hoek van de ladder ten opzichte van het rek. Ook de rubber voetjes aan de onderzijde dragen bij aan een veilig gebruik. De Akzent is na gebruik weer plaatsbesparend rechtop tegen de kast of de muur te plaatsen. Daarnaast omvat het assortiment ladders die, door middel van rollen op een rails, eenvoudig zijn langs de kast zijn te verplaatsen. Wanneer de gebruiker de ladder betreedt, treedt automatisch een stopfunctie in werking. Zie ook www.bibliotheekladder.nl

http://www.bibliotheekladder.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.▀

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb