Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Het Autentica¨-raam koppelt klasse aan duurzaamheid

Met Autentica¨ speelt Deceuninck in op de restauratie van rijhuizen en herenwoningen in historische centra, maar de decoratieve ramen lenen zich ook uitstekend voor nieuwbouw-pastorijwoningen.

27 jul 2010

Klasse
Autentica, de recentste exclusiviteit van Deceuninck, combineert de klasse van decoratieve ramen met het duurzame en onderhoudsvriendelijke karakter van pvc. Hun specifieke stijl –Renaissance, Romantic en Baroc - maakt het raam bij uitstek geschikt voor de restauratie van rijhuizen of herenwoningen in historische centra. Maar ook bij nieuwbouw van bijvoorbeeld pastorijwoningen biedt het Deceuninck Autentica raam een meerwaarde. Qua kleur stemt het raam zich probleemloos af op de stijl van de woning: de Deceuninck Autentica ramen zijn verkrijgbaar in volgende coatingkleuren : verkeerswit, crme wit, licht ivoor, cementgrijs, verkeersgrijs en balmoral.

Autentica¨-raam koppelt klasse aan duurzaamheid

Kwaliteit
Net zoals de andere pvc-producten van Deceuninck zijn de Autentica ramen bijzonder onderhoudsarm. De ge‘xtrudeerde profielen zijn immers voorzien van de exclusieve deuctone decoroc-coating. Deuctone decoroc is een Europees gebrevetteerde afwerking op basis van polyurethaan, gewapend met harde polyamidekorrels, die in de oven wordt gehard. Op die manier verkrijgen de ramen een satijnachtige, matte look en korrelige structuur die vuilafstotend werkt. De profielen zijn opvallend krasvast. Zelfs het verwijderen van cementsluier en graffiti is mogelijk.
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl