Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Een handreiking om makkelijker duurzame keuzes te maken

Overheidsinstellingen en steeds meer bedrijven kiezen bewust voor een duurzaam inkoopbeleid. Bij de aanschaf van straatmeubilair vliegen de duurzaamheidsrichtlijnen en -begrippen iedereen wel eens om de oren. Lang niet altijd zijn ze even helder. VelopA, al een lange tijd voorloper op het gebied van duurzaamheid, brengt daarom nu een duurzaamheidswaaier uit.

3 aug 2010

Overzichtelijke duurzaamheidswaaier
VelopA heeft de richtlijnen voor duurzaam inkopen op een rijtje gezet in een overzichtelijke duurzaamheidswaaier; een handreiking om makkelijker duurzame keuzes te maken. VelopA biedt hiermee een hulpmiddel voor iedereen die duurzaam straatmeubilair, fietsparkeervoorzieningen, overkappingen en sport- en spelelementen wil inkopen, maar twijfelt of iets wel of niet duurzaam is. Naast de helder weergegeven richtlijnen en duurzaamheidsbegrippen zijn de duurzame producten van VelopA-Citystyle en VelopA-Omniplay op een rijtje gezet.

Handreiking duurzaamheid

Veel belangstelling

Er is veel belangstelling voor de duurzaamheidswaaier, wekelijks worden tientallen waaiers bij VelopA aangevraagd. De duurzaamheidswaaiers zijn nog gratis verkrijgbaar en kunnen worden aangevraagd via Velopa.

VelopA
VelopA is gespecialiseerd in de inrichting van openbare buitenruimtes en is daarin marktleider in de Benelux. Het bedrijf is een leverancier van straatmeubilair, fietsparkeersystemen, overkappingen en sport- en spelelementen. VelopA staat garant voor kwaliteit, maximale service en advies op maat.

http://www.velopa.nl/
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl