met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Een handreiking om makkelijker duurzame keuzes te maken

Overheidsinstellingen en steeds meer bedrijven kiezen bewust voor een duurzaam inkoopbeleid. Bij de aanschaf van straatmeubilair vliegen de duurzaamheidsrichtlijnen en -begrippen iedereen wel eens om de oren. Lang niet altijd zijn ze even helder. VelopA, al een lange tijd voorloper op het gebied van duurzaamheid, brengt daarom nu een duurzaamheidswaaier uit.

3 aug 2010

Overzichtelijke duurzaamheidswaaier
VelopA heeft de richtlijnen voor duurzaam inkopen op een rijtje gezet in een overzichtelijke duurzaamheidswaaier; een handreiking om makkelijker duurzame keuzes te maken. VelopA biedt hiermee een hulpmiddel voor iedereen die duurzaam straatmeubilair, fietsparkeervoorzieningen, overkappingen en sport- en spelelementen wil inkopen, maar twijfelt of iets wel of niet duurzaam is. Naast de helder weergegeven richtlijnen en duurzaamheidsbegrippen zijn de duurzame producten van VelopA-Citystyle en VelopA-Omniplay op een rijtje gezet.

Handreiking duurzaamheid

Veel belangstelling

Er is veel belangstelling voor de duurzaamheidswaaier, wekelijks worden tientallen waaiers bij VelopA aangevraagd. De duurzaamheidswaaiers zijn nog gratis verkrijgbaar en kunnen worden aangevraagd via Velopa.

VelopA
VelopA is gespecialiseerd in de inrichting van openbare buitenruimtes en is daarin marktleider in de Benelux. Het bedrijf is een leverancier van straatmeubilair, fietsparkeersystemen, overkappingen en sport- en spelelementen. VelopA staat garant voor kwaliteit, maximale service en advies op maat.

http://www.velopa.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb