met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Mosa Quartz¨ stroken: een levendig beeld in een nieuwe verschijningsvorm

De Quartz¨ collectie met zijn zanderig aandoende korrels, de kristalachtige deeltjes en met een steeds wisselende kleurnuance leent zich uitstekend voor de verwerking als stroken. Er ontstaat een levendig beeld van pure keramiek in een nieuwe verschijningsvorm. Vloeren en wanden krijgen een extra dimensie door deze Quartz¨ stroken en het vernieuwende lengteformaat van 90 cm. Mosa stelt bij deze collectie ook een aantal nieuwe legpatronen voor.

7 aug 2010

Quartz¨ stroken hebben een hoog afwerkingsniveau, beschikken over geslepen kanten en kunnen met een minimale voeg van 2 mm worden geplaatst. De tegels zijn slijtvast, krasvast en vorstbestendig. Deze keiharde tegels voldoen uiteraard aan de strenge Mosa kwaliteitsnormen zijn milieubewust geproduceerd volgens het Ultragresprincipe en bevatten bovendien 20% recyclingmateriaal. De collectie is daarnaast Cradle to Cradle gecertificeerd.

Mosa Quartz¨ stroken

Koninklijke Mosa is een internationale Cradle to Cradle gecertificeerde tegelfabrikant die inmiddels meer dan 125 jaar bestaat en die jaarlijks 8.000.000m2 tegels produceert en verkoopt, in meer dan 20 landen op 4 continenten. Royal Mosa is gespecialiseerd in tegels voor de internationale projectenmarkt en heeft vele innovatieve tegelproducten in haar gamma. Mosa heeft hiervoor een aantal design awards toegekend gekregen zoals de Red Dot Award , de DesignPlusAward, de Innovations Preis en de IF Award. Mosa is een puur Nederlands bedrijf met fabrieken in Maastricht, waar tientallen miljoenen euro’s worden ge•nvesteerd in moderne en duurzame tegelproductie.

http://www.mosa.nl/nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb