met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Kosteloos klussen ruilen met iemand anders

Dit jaar zijn twee internetondernemers gestart met een wel heel bijzondere website: www.jouwklusmijnklus.nl. Via deze website is het mogelijk kosteloos klussen te ruilen met iemand anders. Dat is handig voor wie zijn geld liever in de zak houdt.

16 aug 2010

De kranten staan er immers vol van. De crisis is nog niet voorbij en er staan ons forse bezuinigingen te wachten. Het gevolg van dit alles is dat iedereen zijn klus uitstelt: het verven van het huis schuift een jaar op; het ophogen van de tuin wordt uitgesteld. Door de website jouwklusmijnklus.nl is uitstellen niet langer nodig.

En hoe werkt dat dan?

Stel, u heeft een klus te doen (bijvoorbeeld uw tuin ophogen) die u zelf niet kunt, maar u bent wel goed in bijvoorbeeld behangen en kleding maken. U als particulier kunt dan een advertentie plaatsen op jouwklusmijnklus.nl, waarin u vraagt om iemand die uw tuin op kan hogen en tegelijkertijd biedt u aan om voor die persoon te behangen of kleding te maken. Grote kans dat u elkaar treft op jouwklusmijnklus.nl.

Klussen ruilen

Bij het uitwisselen van klussen gaat het niet alleen om verven, timmerwerk-zaamheden of stucken. Nee, het uitwisselen van klussen moet men veel breder zien, denk bijvoorbeeld aan strijken, computer repareren, oppassen, kleding verstellen, auto wassen, hond uitlaten, boodschappen doen, etc. Jouwklusmijnklus.nl biedt ook de mogelijkheid om binnen de eigen buurt/woonomgeving te zoeken naar klussen vraag en aanbod. Inmiddels heeft de website al vele bezoekers getrokken en staan er al enkele klussen vermeld. Voor meer informatie kunt u de website raadplegen. Kortom: een klus te doen die u zelf niet kunt? En bent u zelf ook handig of kunt u op een ander gebied iemand van dienst zijn? Meld u dan snel aan op de gratis website www.jouwklusmijnklus.nl.

http://www.jouwklusmijnklus.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb