met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

3e generatie Buzon vloerdragers: de BC-serie

3e generatie Buzon vloerdragers: de BC-serie... Om u de creatieve uitdaging te bieden. Onbeperkte vrijheid voor de ontwerper en de architect. Uw eigen creativiteit is de enige beperking!

20 aug 2010

Met de Buzon vloerdragers BC-serie kunt u, met behulp van een nieuwe fixatietechniek van de Tabs, op creatieve wijze tegels scheiden en daarmee nieuwe horizonten verkennen.

Onafhankelijke Tabs worden gefixeerd op het hoofd van de vloerdrager en, dank zij hun rotatiemogelijkheid van 360, volgen zij de lijnen van de tegel perfect.

De hellingscorrector die zich onder de basis van de vloerdrager bevindt, maakt het mogelijk om 5% afschot te compenseren. Tot 10% compensatie wordt mogelijk door twee hellingcorrectors te koppelen.

Buzon vloerdragers

Op verzoek (compressietesten op verzoek leverbaar) is voor architecten, ontwerpbureaus en studiedoeleinden een 3D bibliotheek beschikbaar welke geschikt is voor het gebruik in combinatie met de meest voorkomende ontwerpsoftware. Integratie van de nieuwe serie Buzon dragers in uw ontwerp is dus eenvoudig te realiseren.

http://www.buzonnederland.nl

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb