met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Network & Knowledge Platform organiseert eerste expertsessie

Deceuninck, een internationaal en beursgenoteerd bedrijf, toonaangevende designer & producent van duurzame hoogkwalitatieve kunststof systemen, lanceert het exclusieve Network & Knowledge Platform in Nederland.

25 aug 2010

Dit platform fungeert als unieke ontmoetingsplek voor beslissers in de bouwwereld en als podium voor architecten, woningcorporaties, gemeenten en bouwbedrijven. De doelstelling voor dit initiatief van Deceuninck is om partijen bij elkaar te brengen, kennis over te dragen en duurzame oplossingen aan te reiken.

Gedurende het jaar zullen diverse expertsessies plaatsvinden met hoogwaardige sprekers en inleidingen door beleidsmakers en/of -be•nvloeders. De sessies vinden uitsluitend plaats op toplocaties en bieden het exclusieve gezelschap uitgebreid gelegenheid tot netwerken. Deceuninck committeert zich middels het ‘outstanding-quality-label’ aan een zeer hoog kwaliteitsniveau.

Deceuninck netwerk & kennis platform

Dit jaar is het centrale thema duurzaam bouwen. "Duurzaam bouwen is allang geen loze marketingkreet meer waarmee marktpartijen zich kunnen onderscheiden. Duurzaamheid is pure noodzaak om op de lange termijn als bedrijf te overleven.", aldus Philippe Verriest, marketing manager bij Deceuninck Benelux. "Dit kan alleen door de krachten te bundelen, samen te werken, ge•nformeerd te blijven over de nieuwste innovaties en door toepassing van hoogtechnologische duurzame producten in het bouwproces."

Op de eerste expertsessie zal Jos van Eldonk, van Soeters van Eldonk architecten, een lezing geven over de door hen ontworpen Wuhan Energy Flower in China. Dit innovatieve gebouw zal het eerste kantoorgebouw ter wereld zijn dat voldoet aan de normen voor de hoogste duurzaamheidklasse. Daarnaast zal Bouwend Nederland de inleiding verzorgen over het thema Duurzaam Bouwen. Deze expertsessie vindt plaats op 15 september, voorafgaand aan de opening van Architect@Work in Ahoy Rotterdam. Men kan zich vanaf 23 augustus inschrijven via www.deceuninck.nl.

Over Deceuninck
Deceuninck is een internationaal toonaangevende designer & producent van hoogkwalitatieve kunststof systemen voor ramen & deuren, gevelbekleding & dakoversteken, interieur- & tuintoepassingen. De basistechnologie van het bedrijf is de extrusie van PVC en het geoctrooieerde Twinson-composietmateriaal. Het hoogtechnologische productieproces is sterk ge•ntegreerd en omvat compounding, matrijzenbouw, extrusie van dichtingen en profielen, bedrukking, PVC-bekleving en de geoctrooieerde Decoroc coating- technologie. De Groep is actief in meer dan 75 landen en stelt 3000 personen te werk. Meer informatie op www.deceuninck.nl.

http://www.deceuninck.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb