Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Succesvolle start integratie Zucchini railkokersystemen in assortiment Legrand

Vanaf 1 juli 2010 heeft Legrand Nederland de engineering en verkoop van Zucchini railkokersystemen overgenomen van Eta-com. Met het verwerven van een aantal projecten is de verkoop van de Zucchini railkokersystemen via Legrand uit Boxtel direct succesvol van start gegaan. De markt is overtuigd van de voordelen en kiest steeds vaker voor deze duurzame, flexibele en veilige manier van transport en distributie van energie.

28 aug 2010

Railkokersystemen bieden gebouwen een grote flexibiliteit in energieverdeling en spelen in op de groeiende vraag naar flexibele prefab oplossingen. De bouwwijze is zeer compact, dus ruimtebesparend, en dankzij "plug en play" is de montagetijd kort. Railkokersystemen zijn volledig recyclebaar en zeer duurzaam. Het Zucchini railkokersysteem kan over de gehele lengte worden voorzien van aanrakingsvrije aftakpunten. Voor het kortsluitvast aansluiten van transformatoren, generatoren en verdelers heeft Zucchini speciale aansluitelementen met bijbehorende accessoires.

Zucchini railkokersystemen

Diverse projecten

Dit najaar starten verschillende projecten waarvoor Legrand Nederland het Zucchini railkokersysteem levert. Voor het project De Jong Verpakking uit Westmaas levert Legrand Nederland 170 meter Medium power railkokersystemen en zes schakel- en verdeelinrichtingen. Ook voor het project Majestic in Bergen op Zoom zorgt de wereldwijde specialist in laagspanningsinstallaties voor de levering van 180 meter MS railkokersystemen.

EŽn aanspreekpunt

Met de komst van de Zucchini railkokersystemen heeft Legrand Nederland haar assortiment op het gebied van energieverdeling versterkt. Door de combinatie van schakel- en verdeelinrichtingen, railkokersystemen en kabeldraagsystemen kan Legrand een totaaloplossing bieden, waarbij klanten te maken hebben met ŽŽn aanspreekpunt voor alle producten. Het bedrijf biedt voor ieder project een passende duurzame oplossing en kan klanten geheel onafhankelijk adviseren over de meest optimale manier van energieverdeling.

Productranges

Het assortiment Zucchini railkokersystemen omvat vier productseries. Het betreft de LB-serie uit de Low power range (25-40A), de MS en MR-serie uit de Medium power range (63-1000A) en de SCP uit de High power range (630-5000A). Railkokersystemen zijn volledig her te gebruiken en worden vooral toegepast in de utiliteit, industrie, ziekenhuizen, datacentra en winkels. Kijk voor de uitgebreide productcatalogus en brochure op www.legrandelectric.nl.

Legrand Nederland

Legrand Nederland B.V. in Boxtel is onderdeel van de wereldwijd opererende Legrand Group. Met een omzet van bijna 4 miljard euro en vestigingen in meer dan 60 landen behoort Legrand tot ŽŽn de wereldmarktleiders op het gebied van laagspanningsinstallaties en datanetwerken. In Nederland bedient Legrand de markt van de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouwers en industrie. Of het nu gaat om schakel- en verdeelinrichtingen, railkokersystemen, datanetwerken, kabeldraagsystemen, deurcommunicatie of schakelmateriaal: de systemen van Legrand zijn optimaal op elkaar afgestemd en kunnen daardoor eenvoudig, veilig en snel worden gemonteerd.

http://www.legrandelectric.nl/nl/
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl