met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

De vakantiewoning van de toekomst is een feit

Luxe hotelkamers in een 6-, 8- of 12-persoons vakantievilla
Als mensen investeren in een vakantiewoning willen zij dit weloverwogen doen en er zeker van zijn dat hun investering ook in de toekomst de juiste blijkt te zijn. Vanuit die vraag in de markt is `het concept van de toekomst' ontwikkeld door Vakantie Makelaar, in samenwerking met Hogenboom Vakantieparken en Euroresorts. De eerste villa's zijn eind 2010 gereed.

31 aug 2010

Hotelkamer concept
Wat de vakantiewoning van de toekomst onderscheidt van een doorsnee vakantiewoning is het hotelkamer concept. Dit wil zeggen dat iedere slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer met luxe sanitair en een separaat toilet. Hierdoor zijn er als het ware hotelkamers ontstaan in de vakantiewoning. Deze hotelkamers bieden gasten de gewenste privacy, terwijl ze ook gezellig kunnen samenkomen in de riante leefruimtes. De wellness voorzieningen bevinden zich, net als de meeste hotelkamers, op de eerste verdieping en geven een toegevoegde waarde aan de vakantiewoning en het verblijf van eigenaar en gasten.

Vakantiewoning van de toekomst

Trends in recreatieland
Verhuurorganisatie Hogenboom Vakantieparken constateerde een aantal trends in recreatieland. Zo is er een groeiende vraag naar groepsaccommodaties die geschikt zijn voor drie-generatie-vakanties. Samen met opa en oma, kinderen en kleinkinderen op vakantie. Een andere trend is de groeiende vraag naar luxe en comfort: de vakantiewoning moet de thuissituatie overtreffen. Veel ruimte en voldoende privacy zijn tegenwoordig een pre. Dit betekent met de hele familie er tussen uit zijn zonder elkaar voor de voeten te lopen. Een derde trend is de toenemende vraag naar wellness faciliteiten in de eigen woning. Optimaal ontspannen, dat is wat mensen willen tijdens hun vakantie. De vakantiewoning van de toekomst voldoet ruimschoots aan die vraag.

Eifelpark Kronenburger See
De vakantiewoningen van de toekomst worden gebouwd op Eifelpark Kronenburger See, in de Duitse Eifel. De verkoop en bouw zijn inmiddels gestart. Dit betekent dat de woningen eind 2010 reeds voor verhuur c.q. eigen gebruik beschikbaar zullen zijn. De compleet ingerichte modelwoning is al te bezichtigen: iedere zondag tussen 12.00 en 16.00 uur.

Over Vakantie Makelaar
Vakantie Makelaar is d specialist in recreatief vastgoed. Vakantie Makelaar richt zich puur op de recreatiemarkt en beschikt over een breed koopaanbod van bestaande en nieuwe vakantiewoningen op recreatieparken in binnen- en buitenland.

http://kronenburgersee.vakantiemakelaar.nl/

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb