Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  Artikelen

Landelijke truckwashnetwerk Allesvoorjetruck (NL) kijkt over de grens naar Belgi‘

Met meer dan 40 truckwasstraten is nu al volledig dekking in Nederland gerealiseerd
Na de start, minder dan 2 maanden geleden, is de groei van het Nederlandse landelijk dekkende netwerk met truckwasstraten van Allesvoorjetruck (www.allesvoorjetruck.nl) in een stroomversnelling gekomen.

1 sep 2010

Inmiddels zijn meer dan 40 truckwasstraten door heel Nederland aan het netwerk aangesloten en wordt concreet gewerkt aan een uitbreiding in Belgi‘. Wasstraatondernemers en transportondernemers omhelzen het nieuwe initiatief, dat een doorbraak betekent als het gaat om waskostenbesparing, administratieve verlichting en informatievoorziening voor de transporteur.

Online Truck wash management

Wasstraatondernemer
Voor de individuele truckwasheigenaar heeft het netwerk ook tal van voordelen. Concreet betekent het: nieuwe markten aanboren. Erik van 't Hooft, financieel manager van Rosier Van Den Bosch Truck & Tankcleaning (de Meern. Utrecht) ziet het netwerk als een manier om nieuwe klanten te bedienen. “Een aanzienlijk deel van onze klanten komt uit de regio. Met Allesvoorjetruck trekken we transporteurs uit het gehele land. Iedere wasbeurt die via Allesvoorjetruck is binnengekomen, was een nog onbekende klant die ons vanaf nu dus weet te vinden. Dat is mooi!” Van 't Hooft is tevreden over de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van het online systeem. "De verwerking is eenvoudig en ook de administratieve en financi‘le afwikkeling loopt gestroomlijnd en snel. Voor ons is Allesvoorjetruck dus echt een verrijking"

Hoe werkt het?
Het landelijke truckwashnetwerk van Allesvoorjetruck bemiddelt tussen bedrijven en truckwasstraten overal in Nederland. Via een online applicatie kunnen transportondernemers wastickets inkopen en deze via de chauffeurs met behulp van een sms-code bij alle aangesloten truckwasstraten (inmiddels 40) inleveren. De transportondernemer koopt wastickets in op de website en krijgt voor elk ingekocht ticket een unieke code waarin de specificaties van het door hem gekozen wasprogramma in versleuteld zijn. Het grote voordeel voor transportbedrijven is dat zij via het uitgebreide online dashboard op de site overzicht en controle op hun waskosten hebben. Zo is te zien welke auto's recent gewassen zijn (of weer aan de beurt zijn) en wat de totale kosten zijn. Het systeem werkt effici‘nt en voorkomt dubbelwassingen en biedt mogelijkheden om effici‘nt met wachttijden van chauffeurs om te gaan. Bovendien hebben bedrijven bij de inkoop van online truckwashtickets recht op aantrekkelijke staffelkortingen. Ten slotte levert het systeem grote administratieve besparingen op. Dit vanwege het feit dat voor alle individuele wasbeurten samen slechts ŽŽn factuur verzonden wordt.

http://www.allesvoorjetruck.nl/
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2023

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl